Hikvision introduceert online academie met cybercursus

Hikvision heeft een online trainingsplatform ontwikkeld om bewustzijn, kennis en expertise te vergroten over tal van onderwerpen die de beveiligingsindustrie raken. Begonnen wordt met een nieuwe cursus die het bewustzijn op het gebied van cybersecurity moet vergroten.

De Hikvision Academy is ontworpen met het oog op leren met behulp van eenvoudig te begrijpen, praktische en op voorbeelden gebaseerde modules. Het aanbod bestaat uit online cursussen voor diepgaande kennis van een bepaald onderwerp, webinars over de nieuwste technologieën en opleidingen voor certificering. Het platform werkt samen met klassikale leersessies, waar passend en mogelijk, om gebruikers te helpen het beste van twee werelden te krijgen.

Cybersecurity
Een hot topic in de beveiligingsindustrie is cybersecurity. De Cybersecurity Course van Hikvision geeft een breed en gedetailleerd overzicht van de uitdagingen voor de industrie door de risico’s die gepaard gaan met technologische vooruitgang. De cursus bestaat uit zes hoorcolleges met achtereenvolgens de basisprincipes van cybersecurity, cybersecurity van producten, kwetsbaarheden en beheer van kwetsbaarheden binnen de beveiligingsindustrie, hoe een IP-camera kan worden gehackt en wat hiertegen is te doen, het privacyperspectief binnen de beveiligingsbranche en hoe cybersecurity in de praktijk kan worden geïmplementeerd.

Andere onderwerpen
Andere online cursussen die op stapel staan gaan over NVR’s, IP-camera’s en HikCentral. Hikvision organiseert ook al regelmatig live webinars over een aantal onderwerpen, variërend van Sart Buildings tot All-in-one Smart PTZ. Deze webinars zijn achteraf ook te bekijken via de website van de Academy. Ten slotte biedt de Hikvision Academy uitgebreide certificeringsprogramma, die gebruikers de mogelijkheid geven om hun kennis in verschillende fasen te bewijzen. “Het is belangrijk voor ons om iets terug te doen voor de industrieën waarin we werken. De Hikvision Europe Academy zal ons helpen dat streven na te komen door kennis te delen en een manier te bieden om klanten en partners te helpen hun kennis en vaardigheden te versterken”, zegt Derek Yang, general manager bij Hikvision Europe.

Deel dit artikel via: