Hikvision naar Transport & Logistics Gent Expo 2022

Hikvision Benelux is tijdens de beurs Transport & Logistics Gent Expo 2022 op 13, 14 & 15 september in de Flanders Expo te Gent. Transport & Logistics Expo 2022 vindt samen plaats met de nieuwe zone Logistic & Industrial Buildings. Het is de ontmoetingsplaats voor de hele supply chain in België.

Een snel veranderende wereld vraagt om nog flexibeler, betrouwbaarder, veiliger en sneller produceren. Een geïntegreerd systeem waarbij vision technologie, robotica en motion control slim met elkaar zijn verbonden in eén proces is hierop het antwoord. Van automatisering naar meer connectiviteit, toegankelijkheid en machineveiligheid. Hierbij wordt smart gerealiseerd door het toepassen van datascience-technieken als AI, machine learning en deep learning. Na OEMs maken nu ook steeds meer productiesectoren in de MKB hightech- en maakindustrie deze stap.

Machine vision en mobiele robots
Hikvision, als exposant, neemt ook een deel in deze beurs. Als wereldleider in het ontwikkelen van van producten en oplossingen, is Hikvision gespecialiseerd in machine vision en mobiele robots. De fabrikant richt zich op IoT, slimme logistiek, dienstverlening en zet zich in om de intelligentisering en het intelligente productieproces te leiden. De fabrikant toont de nieuwste oplossingen voor de logistieke industrie waarmee dienstverleners makkelijker de dockstatus, het scansysteem, het CCTV-systeem en de pakketgegevens kunnen controleren en slimmer en efficiënter kunnen werken. Hikvision intelligente robotsysteem en robots kunnen eenvoudig helpen bij het herontwerpen van het logistieke proces en verlagen van de kosten. Hikvision staat op stand 1116.

Aanmelden voor de beurs kan via deze link.

Deel dit artikel via: