Hikvision-toegangssysteem met slimme gezichtsherkenning

Hikvision komt met een reeks gezichtsherkenningsterminals. Deze werken met deep-learning-algoritmen voor toegangscontrole bij bouwactiviteiten, personeelsingangen en veiligheidsoperaties. Er zijn drie modellen voor een groot aantal verschillende toepassingen en scenario’s.

De DS-K1T604MF en DS-K1T606MF zijn bedoeld voor wandmontage en te plaatsen naast deuren. De DS-K1T605MF is eveneens geschikt voor wandmontage, maar kan ook op een horizontaal oppervlak worden geplaatst. Verder is er de eerder vermelde DS-K5603-Z die speciaal voor plaatsing op tourniquets is ontwikkeld.

Eenvoudig te gebruiken
Alle drie modellen zijn volgens Hikvision eenvoudig te installeren en te gebruiken. Ze ondersteunen 1:1 of 1:N-herkenning, authenticatie via Mifare-kaarten en TCP/IP- of RS-485-aansluitingen. Hikvision heeft Deep-Learning-algoritmen ingebouwd in de gezichtsherkenningsterminals, zodat er geen vertraging optreedt doordat informatie via servers moet lopen. Ook de nauwkeurigheid wordt erdoor bevorderd. Binnen een halve seconde vindt in 99 procent van de gevallen correcte herkenning plaats. Er kunnen maximaal veertig personen per minuut passeren.

 

 

Deel dit artikel via: