Hikvision toont displays en toegangsbeheer op beurs

Hikvision Benelux is op de Vakbeurs Faciliteit & Gebouwbeheer 2023 op 7, 8 en 9 juni (woensdag, donderdag en vrijdag) in de Jaarbeurs in Utrecht. Faciliteit & Gebouwbeheer is een vakbeurs die geheel gewijd is aan de oplossingen op het vlak van werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer.

Tijdens de expo zal Hikvision producten voor commerciële display en toegangsbeheer presenteren in een vergader-/conferentieruimte en receptiescenario op de stand. Conventionele vergaderruimten vereisen vaak een projector en alle juiste kabels, een whiteboard en schrijfgerei, en andere zaken — en alles moet beschikbaar zijn en goed werken wanneer het nodig is. Naarmate de definitie van de moderne werkplek evolueert en verandert, zijn commerciële visuele displays een centraal onderdeel geworden. Ze creëren een effectiever hulpmiddel voor kantoorpersoneel voor betere lokale samenwerkingservaringen en naadloze samenwerking op afstand.

Visuele oplossing voor elke behoefte
Hikvision biedt display-oplossingen in en buiten kantoorscenario’s. Het gaat om een rijk scala aan LED Displays van hoge kwaliteit voor verschillende scenario’s, zoals Indoor LED’s, Outdoor LED’s, Verhuur LED’s, Transparante LED’s, LED Poster Displays, LED Videowall en meer. Ondersteund door geavanceerde technologieën zoals HDR10, PixMaster en 16-bit kleurdiepte, bieden Hikvision LED displays een ideale visuele oplossing voor elke behoefte. Hikvision LED-schermen beschikken ook over afstandsbediening, optionele dubbele voeding, signaalredundantie en automatische ontvochtiging met een allesomvattende gebruiksvriendelijke ervaring.

Deel dit artikel via: