Hikvision toont geïntegreerde oplossingen op ADI Expo

Hikvision draagt tijdens de ADI Expo actief bij aan de demonstraties van wat met integratie mogelijk is. Zo wordt kentekenherkenning in combinatie met toegangsbeheer van Paxton getoond. Ook diverse andere technologieën worden in geïntegreerde oplossingen gedemonstreerd.

Een aantal oplossingen van Hikvision is te zien op de Solution Experience Area. Gedemonstreerd worden onder andere gezichtsherkenning en camera’s met thermische detectie, die via het XProtect-platform van Milestone worden beheerd. Ook de ANPR-camera zal hier aan het werk worden gezien. Deze werkt in combinatie met Net2 van Paxton. Op thermisch gebied zijn er camera’s die reageren op indringers of op alarmerende temperatuurverhogingen. Daarbij kan gedacht worden aan detectie van brand of oververhitte installaties.

Demonstratiekoffers
Op de eigen stand laat Hikvision het productenprogramma zien op het gebied van camera’s, toegangsbeheer, inbraakdetectie en intercoms. Dit aan de hand van demonstratiekoffers, zoals installateurs die ook kunnen gebruiken om de producten aan klanten te demonstreren. Via HikCentral zijn al deze innovaties tot één systeem te integreren, dat via een handige interface beheerd kan worden. Integration by Design, noemt Hikvision dat om aan te geven dat elk nieuw product ontworpen is om deel uit te kunnen maken van een groter geheel.

Inschrijven voor de ADI Expo kan via deze link.

Deel dit artikel via: