Honderdste lid voor branchevereniging VBe NL

Branchevereniging VBe NL heeft het honderdste lid mogen verwelkomen. Het gaat om Dynamic Security uit Almere, een rond de 40 medewerkers tellende horeca- en evenementenbeveiliger die geleid wordt door Regillio Sno.

Met het inschrijven van Dynamic Security als lid heeft de vereniging een mijlpaal bereikt en wordt het volgens het bestuur duidelijk dat steeds meer ondernemers de meerwaarde van een lidmaatschap ontdekken. De eigenaar van Dynamic Security is Regillio Sno die al bijna 20 jaar in de beveiliging werkt. Hij begon zijn loopbaan als portier in de horeca. Sinds 6 jaar heeft hij een eigen bedrijf met 35-40 werknemers. “Ik richt mij vooral op de horeca- en evenementenbeveiliging. Maar ik doe op aanvraag ook winkelbeveiliging en artiestenbegeleiding, maar daar ligt niet de prioriteit”, aldus Regillio Sno. Enkele evenementen die zijn bedrijf beveiligt zijn het Kwaku Summer Festival en het Keti Koti festival in zowel Amsterdam als Almere. In Amsterdam doet hij dit in opdracht van ISG Beveiliging (hoofdaannemer). Ook beveiligt zijn bedrijf Lumièrepark in Almere.
Regillio Sno zegt bewust gekozen te hebben voor het lidmaatschap van VBe NL. “De maatschappij verandert en de cao Particuliere Beveiliging is algemeen verbindend verklaard. Ik zie veel voordelen in een lidmaatschap van VBe NL, zoals inspraak op de cao Beveiliging en netwerken. Als lid van VBe NL heb ik nu een stem. VBe NL maakt zich ook hard voor je. Ik voelde me meteen welkom en serieus genomen.”

Deel dit artikel via: