Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

SmartSD

De Beveiligingsjurist

Bosch Security Systems

Eizo

Regio Control Veldt

SmartCell

Paraat

BHVcertificaat.online

Top Security

PG Security Systems

HD Security

Service Centrale Nederland

ASSA ABLOY

CDVI

Alarm Meldnet

NIBHV

Sequrix

Explicate

Masset Solutions

Multiwacht

VideoGuard

Akuvox

Nimo Drone Security

VBN

Securitas

VVNL

Eagle Eye Networks

Hikvision

Paxton

ADI

Optex

Brivo

Seris

IDIS

DZ Technologies

HID

Nenova

Hanwha Vision Europe

Lobeco

i-Pro

Trigion

JMB Groep

RoSecure

EAL

Dero Security Products

2N

NetworxConnect

SOBA

Genetec

Avigilon Alta

ARAS

GFT

Gold-IP

Nimo Dog Security

Oribi ID Solutions

CardAccess

Add Secure

Milestone

Uniview

Secusoft

VAIBS

G4S

Crown Security Services

Traka ASSA ABLOY

VEB

SMC Alarmcentrale

Unii

Advancis

Ajax Systems

Seagate

ASIS

OSEC

Connect Security

Centurion

20face

Alphatronics

Kiwa

Bydemes

CSL

Honeywell introduceert de HCU484X Ultra Wide Dynamic camera

4 december 2007
Redactie
23:46

Honeywell heeft vandaag de introductie aangekondigd van de HCU484X Ultra Wide Dynamic Camera. Deze camera is speciaal ontworpen voor een omgeving met veel lichtcontrast en situaties met extreem tegenlicht.

Veel bewakingscamera’s hebben moeite details te onderscheiden op locaties waar sprake is van veel tegenlicht. De Honeywell HCU484X Ultra Wide Dynamic Camera daarentegen kan ongeacht het lichtniveau in alle situaties zeer gedetailleerde beelden leveren. De Wide Dynamic-beheerfunctie biedt een beeldbereik van 102 – 120 dB, waardoor de camera in staat is volledig en in kleur te belichten.

Voor een eenvoudige installatie wordt de HCU484X-camera geleverd met zeven vooraf ingestelde functies. Hierdoor kan de camera gemakkelijk in specifieke omgevingen worden geïnstalleerd, zoals geldautomaten, magazijnen, laadruimten of lobby’s. Met één druk op de knop kan de gebruiker instellen of de camera zich moet richten op een volledige scène, op specifieke aspecten hiervan of op zones met veel schittering en fel licht zoals kentekenplaten of fel verlichte ingangen en uitgangen.

De camera kan ook worden gecombineerd met een toetsenbord of DVR via een RS485-netwerk. Op deze wijze kan de camera snel worden ingesteld en op afstand worden beheerd en is het niet nodig de locatie van de camera fysiek te bezoeken. De HCU484X beschikt verder over extra functies voor aanpassing van resolutie, kleurverzadiging en beeldscherpte. Hiermee kan de gebruiker de camerabeelden naar wens aanpassen terwijl de voordelen van Wide Dynamic gehandhaafd blijven. Met de dag-/nachtinstelling kan de camera in geval van weinig licht zwart-witbeelden verzenden, zodat de hoeveelheid ruis vermindert en er minder beroep wordt gedaan op de capaciteit van de vaste schijf.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner