Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

CDVI

ASSA ABLOY

Multiwacht

Hanwha Vision Europe

CSL

Oribi ID Solutions

Ajax Systems

Eagle Eye Networks

VVNL

Paxton

Add Secure

Bydemes

Paraat

Secusoft

Crown Security Services

Nimo Dog Security

Nimo Drone Security

NIBHV

Nenova

Centurion

Seris

Advancis

Genetec

OSEC

GFT

Traka ASSA ABLOY

i-Pro

Uniview

Akuvox

SmartCell

Masset Solutions

Sequrix

Unii

Lobeco

De Beveiligingsjurist

VBN

Kiwa

NetworxConnect

EAL

SmartSD

Seagate

20face

Service Centrale Nederland

ADI

ASIS

Securitas

Avigilon Alta

ARAS

Brivo

Trigion

HD Security

Gold-IP

Eizo

JMB Groep

VEB

Milestone

Bosch Security Systems

SOBA

Regio Control Veldt

Dero Security Products

HID

Alarm Meldnet

Optex

IDIS

CardAccess

Alphatronics

Explicate

RoSecure

BHVcertificaat.online

2N

SMC Alarmcentrale

G4S

PG Security Systems

Connect Security

VideoGuard

Top Security

DZ Technologies

VAIBS

Hikvision

Honeywell Introduceert IR Bullet-Style Camera

11 oktober 2007
Redactie
23:32

Honeywell heeft vandaag aangekondigd dat de populaire lijn van bullet-style camera’s is uitgebreid met de nieuwe HCD92534X True Day/Night IR-camera. De krachtige combinatie van infrarode LED’s en dag/nacht-functionaliteit met een hoge resolutie van 530 TVL zorgt ervoor dat de camera buitengewoon goed functioneert bij weinig licht.

De HCD92534X levert uitstekende prestaties en biedt verschillende innovatieve functies die tijd besparen en de installatie vergemakkelijken. Doordat de bedieningselementen extern toegankelijk zijn, kan de camera worden ingesteld zonder dat deze hoeft te worden geopend. De gebruiker kan camera-instellingen zoals de voedingsingang en de zoom- en focusfunctie op een eenvoudige manier van buitenaf bedienen.

“Door de gebruiker externe toegang te geven tot de bedieningselementen van de camera blijft de waterdichtheid intact en is het product in zijn geheel betrouwbaarder,” aldus Peter Simmons, productmanager van Honeywell. “Zowel installateurs als gebruikers zullen merken dat deze camera buitengewoon goed presteert bij weinig licht en slechts weinig opnameruis produceert. Daarnaast zullen ook de snelle installatie en eenvoudige instelling ongetwijfeld in de smaak vallen.”

De voordelige HCD92534X is niet alleen ontworpen voor algemeen gebruik binnen- en buitenshuis, maar ook voor situaties met weinig licht of volslagen duisternis waarbij waarneming en herkenning van voorwerpen van essentieel belang is. De verslechtering van de beeldkwaliteit die optreedt bij weinig licht wordt door de DNR-technologie (Digital Noise Reduction) aanzienlijk verminderd. Doordat minder ruis optreedt in de beelden, zorgt DNR voor een betere opnamekwaliteit en een grotere opnamecapaciteit van digitale videorecorders. De HCD92534X is ideaal voor gebruik bij particulieren, in winkels, op scholen en op andere locaties waar behoefte is aan voortdurende bewaking van zwak verlichte zones.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner