Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Bosch Security Systems

PG Security Systems

Traka ASSA ABLOY

Akuvox

Kiwa

NetworxConnect

Seris

Uniview

IDIS

Add Secure

SmartSD

DZ Technologies

SMC Alarmcentrale

ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

Optex

Brivo

i-Pro

Trigion

ASIS

Service Centrale Nederland

NIBHV

ADI

Hanwha Vision Europe

VAIBS

Unii

Crown Security Services

Seagate

Alphatronics

Centurion

De Beveiligingsjurist

Masset Solutions

Oribi ID Solutions

SOBA

Connect Security

SmartCell

CardAccess

Multiwacht

HD Security

Top Security

Milestone

Paraat

CDVI

20face

CSL

Genetec

Bydemes

Paxton

Securitas

ARAS

Sequrix

VBN

HID

Hikvision

GFT

2N

Advancis

VideoGuard

RoSecure

VEB

Dero Security Products

JMB Groep

Nimo Dog Security

BHVcertificaat.online

OSEC

Avigilon Alta

Lobeco

Gold-IP

Nenova

Regio Control Veldt

Eagle Eye Networks

Secusoft

Ajax Systems

Explicate

EAL

Eizo

Nimo Drone Security

VVNL

G4S

Honeywell onthult de Galaxy Dimension

17 april 2008
Redactie
10:57

Honeywell heeft vandaag de Galaxy Dimension gepresenteerd: een eenvoudig en betrouwbaar beveiligingssysteem dat een inbraakalarm combineert met geavanceerde functies voor toegangscontrole en audioverificatie.

De Galaxy Dimension is ontworpen met zowel de installateur als eindgebruiker in het achterhoofd en biedt een groot aantal functies waarmee het systeem snel en eenvoudig kan worden geïnstalleerd en geprogrammeerd en de onderhoudstijd wordt verkort. Dankzij het uitgebreide protocol voor extern beheer kan de Galaxy Dimension ook eenvoudig met andere systemen in het gebouw communiceren en zo onderdeel worden van een volledig geïntegreerde oplossing voor gebouwenbeheer. Het flexibele en schaalbare ontwerp van de Galaxy Dimension biedt permanente beveiliging voor bedrijven – zelfs voor grote en complexe installaties – en is met name geschikt voor de detailhandel, industriële sector, overheidsinstanties en financiële sector.

In het centrum van de Galaxy Dimension bevindt zich het TouchCenter, een grafisch bediendeel met een intuïtief slim menu en een groot kleurentouchscreen. Dankzij een SD-kaartslot kan de installateur het TouchCenter aanpassen met eigen bedrijfsafbeeldingen en contactgegevens zodat de eindgebruiker alle benodigde informatie binnen handbereik heeft.

De Galaxy Dimension biedt verschillende belangrijke functies. Met de intelligente functionaliteit voor ‘meeluisteren’ of audioverificatie kunnen de bron en oorzaak van een alarm snel worden geanalyseerd waardoor het aantal ongewenste alarmen afneemt en de betrouwbaarheid wordt vergroot. Dankzij een aantal ingebouwde communicatie randapparaten kan de Galaxy Dimension bovendien bestaande communicatiepaden, zoals PSTN, ISDN en Ethernet, gebruiken om dubbele alarmsignaleringsfuncties uit te voeren.

Het systeem is terugwaarts compatibel met de Galaxy-reeks, zodat een verouderde printplaat eenvoudig kan worden vervangen door een Galaxy Dimension-printplaat. In het gehele systeem kunnen bestaande kabels worden gebruikt en het paneel kan via een CAT5-datakabel met de randapparatuur communiceren.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner