Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Paxton

SMC Alarmcentrale

Secusoft

Nimo Drone Security

Connect Security

SmartCell

OSEC

2N

Nenova

CSL

JMB Groep

Crown Security Services

SOBA

Kiwa

Eizo

EAL

Explicate

Securitas

NIBHV

SmartSD

Paraat

VAIBS

Traka ASSA ABLOY

Gold-IP

Bosch Security Systems

Milestone

ASSA ABLOY

20face

IDIS

Avigilon Alta

BHVcertificaat.online

Seagate

Add Secure

Hanwha Vision Europe

Network Optix

HID

Ajax Systems

ARAS

CardAccess

Alarm Meldnet

Bydemes

PG Security Systems

Optex

Hikvision

Uniview

Oribi ID Solutions

Regio Control Veldt

HD Security

VEB

De Beveiligingsjurist

ADI

Genetec

Dero Security Products

CDVI

VideoGuard

Multiwacht

Alphatronics

VVNL

Eagle Eye Networks

i-Pro

G4S

RoSecure

Seris

Service Centrale Nederland

DZ Technologies

Lobeco

Unii

NetworxConnect

Trigion

Brivo

VBN

GFT

Akuvox

Centurion

ASIS

Advancis

Masset Solutions

Nimo Dog Security

Top Security

Sequrix

Honeywell onthult de Galaxy Dimension

17 april 2008
Redactie
10:57

Honeywell heeft vandaag de Galaxy Dimension gepresenteerd: een eenvoudig en betrouwbaar beveiligingssysteem dat een inbraakalarm combineert met geavanceerde functies voor toegangscontrole en audioverificatie.

De Galaxy Dimension is ontworpen met zowel de installateur als eindgebruiker in het achterhoofd en biedt een groot aantal functies waarmee het systeem snel en eenvoudig kan worden geïnstalleerd en geprogrammeerd en de onderhoudstijd wordt verkort. Dankzij het uitgebreide protocol voor extern beheer kan de Galaxy Dimension ook eenvoudig met andere systemen in het gebouw communiceren en zo onderdeel worden van een volledig geïntegreerde oplossing voor gebouwenbeheer. Het flexibele en schaalbare ontwerp van de Galaxy Dimension biedt permanente beveiliging voor bedrijven – zelfs voor grote en complexe installaties – en is met name geschikt voor de detailhandel, industriële sector, overheidsinstanties en financiële sector.

In het centrum van de Galaxy Dimension bevindt zich het TouchCenter, een grafisch bediendeel met een intuïtief slim menu en een groot kleurentouchscreen. Dankzij een SD-kaartslot kan de installateur het TouchCenter aanpassen met eigen bedrijfsafbeeldingen en contactgegevens zodat de eindgebruiker alle benodigde informatie binnen handbereik heeft.

De Galaxy Dimension biedt verschillende belangrijke functies. Met de intelligente functionaliteit voor ‘meeluisteren’ of audioverificatie kunnen de bron en oorzaak van een alarm snel worden geanalyseerd waardoor het aantal ongewenste alarmen afneemt en de betrouwbaarheid wordt vergroot. Dankzij een aantal ingebouwde communicatie randapparaten kan de Galaxy Dimension bovendien bestaande communicatiepaden, zoals PSTN, ISDN en Ethernet, gebruiken om dubbele alarmsignaleringsfuncties uit te voeren.

Het systeem is terugwaarts compatibel met de Galaxy-reeks, zodat een verouderde printplaat eenvoudig kan worden vervangen door een Galaxy Dimension-printplaat. In het gehele systeem kunnen bestaande kabels worden gebruikt en het paneel kan via een CAT5-datakabel met de randapparatuur communiceren.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

SequriX

Wordt een partner