Honeywell Security Group en Fire Safety gaan fuseren

Bruce Eric Anderson van Honeywell Automation & Control Solutions (ACS) heeft bekendgemaakt dat Honeywell Security Group (HSG) en Honeywell Fire Safety (HFS) samen gaan.

Honeywell Security and FireDe nieuwe entiteit Honeywell Security and Fire (HSF) zal onderdeel worden van Honeywell ACS. Het nieuwe bedrijf zal worden geleid door David Paja als president.

De oprichting van deze nieuwe bedrijfsentiteit onderstreept de continue toewijding waarmee wij onze technologieën doorontwikkelen en ons productaanbod versterken, laat Paja aan Beveiliging Nieuws weten. Het feit dat beide entiteiten een lange geschiedenis kennen in het bieden van levensreddende innovaties, maakt dat de beide bedrijfsentiteiten een natuurlijke pasvorm hebben. Honeywell salesmanagers voor zowel HSG als HFS blijven onveranderd.

De nieuwe samenvoeging moet een breder en krachtiger portfolio bieden van best-in-class producten en end-to-end integratie-oplossingen voor woningen en gebouwen. Ook gaat het volgens Honeywell nieuwe klantensegmenten opleveren door meer technische expertise in geïntegreerde oplossingen, software en services. Het bedrijf verwacht in het tweede kwartaal van 2016 de fusie te hebben afgerond.

Deel dit artikel via: