Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

GFT

Explicate

Lobeco

Ajax Systems

Hanwha Vision Europe

Eagle Eye Networks

Kiwa

VAIBS

Bydemes

Traka ASSA ABLOY

PG Security Systems

Unii

Nenova

Oribi ID Solutions

Akuvox

SmartCell

Multiwacht

Brivo

20face

JMB Groep

Top Security

IDIS

Genetec

HD Security

Optex

Nimo Dog Security

CDVI

BHVcertificaat.online

Connect Security

2N

HID

Paraat

Securitas

Trigion

SOBA

Add Secure

CardAccess

ASIS

ADI

Nimo Drone Security

Alarm Meldnet

Regio Control Veldt

Seagate

NIBHV

i-Pro

NetworxConnect

RoSecure

SMC Alarmcentrale

Dero Security Products

Service Centrale Nederland

DZ Technologies

Crown Security Services

Uniview

Secusoft

De Beveiligingsjurist

CSL

Eizo

G4S

Hikvision

EAL

ARAS

VEB

Alphatronics

VideoGuard

OSEC

Bosch Security Systems

VVNL

Masset Solutions

Avigilon Alta

Advancis

SmartSD

Paxton

Milestone

ASSA ABLOY

Gold-IP

Sequrix

Seris

VBN

Centurion

Hybride netwerkservers van Sony

21 november 2008
Redactie
00:52

Sony Professional introduceert de NSR-1000-serie, een beveiligingsoplossing met de nieuwste generatie hybride netwerkservers. Sony heeft drie nieuwe modellen – de NSR-1050H, NSR-1100 en NSR-1200 – ontworpen voor netwerkbewaking en opname met een uitgebreide reeks cameraformats.

Hybride netwerkservers van Sony

Middels de nieuwe Sony netwerkbewakingsservers kunnen gebruikers analoge camera’s blijven inzetten, en tevens moderne IP-technologie benutten. De NSR-1050H ondersteunt maximaal 20 camera’s en kan dankzij de ingebouwde Analog Encoder Board (NSBK-A16) videogegevens van maximaal 16 analoge camera’s verwerken. Het middelgrote model NSR-1100 kan gegevens van maximaal 32 camera’s aan en heeft een opslagcapaciteit van maximaal 1000 GB. De grote NSR-1200-servers zijn geschikt voor 64 IP-videogegevensstromen van maximaal 2000 GB. Met een interface voor de Analog Encoder kan de server worden opgewaardeerd voor verbinding met maximaal 16 analoge camera’s. Vanwege de open architectuur kunnen de servers ook gegevens van camera’s van andere fabrikanten verwerken.

Naast de 2 RGB-interfaces zijn de netwerkbewakingsservers ook uitgerust met 2 HDMI-interfaces voor hoge resolutie beelden. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld nummerborden van voertuigen duidelijk worden waargenomen, en in megapixelkwaliteit opgenomen. Twee van de vier interfaces kunnen naar behoefte tegelijk worden gebruikt en in elke willekeurige combinatie. Voor meer duidelijkheid en controle kunnen de videobeelden op twee monitoren in zes vensters worden weergegeven.

Bij aansluiting op camera’s die met JPEG en MPEG4 compatibel zijn, accepteren de nieuwe modellen gegevens in JPEG- en MPEG4-indeling. Zo kan het systeem voor extra controle meerdere beelden tegelijkertijd opnemen en in real time hoge resolutie video’s leveren.
De NSR-1000-serie is uitgerust met installatiewizards die automatisch Sony IP-camera’s herkennen, waardoor de installatie aanzienlijk sneller verloopt. De nieuwe NSR-1000-serie zal begin 2009 beschikbaar zijn.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Seagate

Suricat

SequriX

Videoguard

Wordt een partner