i-PRO komt met multi-sensorcamera’s met edge-AI

i-PRO EMEA introduceert een serie multi-sensorcamera’s met deep-learning edge-intelligentie. Op deze nieuwe camera’s zijn al vier krachtige AI-analysetoepassingen geïnstalleerd. Ze kunnen daarnaast worden voorzien van analytics van derden om aan alle behoeften van klanten te voldoen.

De nieuwe i-PRO multi-sensorcamera’s zijn verkrijgbaar met drie of vier beeldvormingssensoren met een 4K-, 6MP- en 4Mp-resolutie, die garant staan voor uitzonderlijk gedetailleerde beeldregistratie met 180° of maximaal 360° zicht. Ze zijn aanpasbaar aan de installatieomgeving. Al deze technologie zit in het dunste en meest onopvallende ontwerp dat volgens i-PRO momenteel verkrijgbaar is, wat de nieuwe serie baanbrekend maakt voor de beveiligingssector.

Deep-learning analyse
In de nieuwe i-PRO multi-sensorcamera’s is een AI-processor geïntegreerd waarmee deep-learning analyse voor het detecteren van mensen en voertuigen mogelijk is. In lijn met de open-AI-strategie van i-PRO staat de serie via de software development kit (SDK) volledig open voor applicatieontwikkeling door derden. De modellen kunnen een groter gebied dekken met een groter tilt-bereik dan vergelijkbare modellen op de markt. Een deel van de modellen is voorzien van IR-ledverlichting om ook in zeer donkere omgevingen beelden te kunnen vastleggen. Dankzij de mogelijkheid van de camera’s om autonoom in een breed gebied objecten te detecteren en te onderscheiden, kunnen beveiligingsmedewerkers zich concentreren op de gebeurtenissen die echt hun aandacht nodig hebben. Zo kunnen ze productiever werken en wordt de algemene veiligheid verhoogd.

Slimmer en flexibeler
“We hebben onze intelligente lijn AI-camera’s uit de S-serie nu nog slimmer en flexibeler gemaakt en de nieuwe beveiligingsstandaard nog verder verlegd”, zegt Gerard Figols, president van i-PRO EMEA. “Onze nieuwe i-PRO multi-sensorcamera’s tillen bewaking met een brede dekking naar een nieuw niveau door hoogwaardige beeldvormingsprestaties te combineren met uitgebreide deep-learning toepassingen aan de edge van de camera, voor echt proactieve videobewaking. Het nieuwe en onopvallende ontwerp laat ook zien dat we goed luisteren naar de behoeften van onze klanten en daaraan beantwoorden met onze lijn. Dat maakt de nieuwe multi-sensorcamera’s meer dan alleen betrouwbare beveiligingshardware: onze camera’s zijn open sensorapparaten die gemakkelijk opgaan in elke omgeving.”

Encryptie
In lijn met de i-PRO-standaarden voor hoge veiligheid en integriteit van videogegevens zijn de nieuwe i-PRO multi-sensorcamera’s ook voorzien van toonaangevende FIPS 140-2 niveau 3 encryptie, beveiligd door een externe certificaatprovider. De i-PRO multi-sensorcameraserie is hierdoor ideaal voor gebruik in een breed scala van toepassingen met een hoog veiligheidsniveau, bijvoorbeeld voor stads- en gebouwbewaking, logistiek, industrie en transport.

Meer informatie over de modellen is hier te downloaden.

Deel dit artikel via: