Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Milestone

Trigion

DZ Technologies

ARAS

SMC Alarmcentrale

Bydemes

VideoGuard

ASIS

Kiwa

CSL

HID

Oribi ID Solutions

Service Centrale Nederland

Optex

Paxton

Seris

OSEC

ASSA ABLOY

Nimo Drone Security

RoSecure

VBN

Traka ASSA ABLOY

BHVcertificaat.online

Secusoft

Akuvox

Alarm Meldnet

Securitas

20face

Multiwacht

Seagate

NIBHV

Eizo

Regio Control Veldt

G4S

IDIS

Sequrix

CDVI

JMB Groep

VEB

Hikvision

Unii

GFT

PG Security Systems

SOBA

Bosch Security Systems

Add Secure

Explicate

Alphatronics

Gold-IP

VAIBS

Top Security

2N

NetworxConnect

SmartCell

Nenova

SmartSD

Uniview

De Beveiligingsjurist

Connect Security

Avigilon Alta

Paraat

Ajax Systems

Hanwha Vision Europe

Centurion

HD Security

CardAccess

Advancis

Genetec

VVNL

EAL

Brivo

Nimo Dog Security

Crown Security Services

Dero Security Products

Lobeco

Masset Solutions

ADI

i-Pro

Eagle Eye Networks

IDIS maakt VMS sneller en makkelijker in gebruik

15 april 2020
Redactie
09:46

Met de nieuwste toevoegingen voor het VMS IDIS Center van IDIS is het mogelijk geworden camera’s te selecteren op een plattegrond. Dat is vooral handig als live beelden van een uitgebreid incident nodig zijn. Ook is het doorzoeken van opgeslagen beelden aanzienlijk vergemakkelijkt.

Het VMS IDIS Center is verder verbeterd door nieuwe features toe te voegen, die vooral geschikt zijn voor kleine tot middelgrote ondernemingen en multi-site gebruikers. Zo is met MapVue een gebruiksvriendelijke zoekfunctie gecreëerd. De operator kan hiermee sneller navigeren door plattegronden. De intuïtieve interface helpt gebruikers om videostreams live te bekijken en af te spelen bij systemen met meerdere camera’s, terwijl ze een overzicht van de plattegronden en cameraposities van hun faciliteiten behouden. MapVue biedt ook handige bladwijzers, waardoor operators de opgenomen data kunnen doorzoeken op bepaalde personen en activiteiten. Videobeelden met een bladwijzer kunnen vervolgens worden opgeslagen in een Excel-bestand, waardoor een bibliotheek met videoclips ontstaat.

Instant Meta Filtering
Gebruikers van IDIS Center kunnen ook profiteren van IDIS Instant Meta Filtering (IMF). Bij het gebruik van de nieuwe reeks IDIS 6000 Serie Edge VA-camera’s hoeven hiervoor geen licentiekosten betaald te worden. IMF versnelt incidentonderzoeken van dagen of uren naar enkele minuten, belooft IDIS. Het stelt operators in staat om makkelijk beelden te verzamelen en uren aan opgenomen video te scannen. Dit kan vanuit meerdere streams, om de bewegingen en laatst bekende locaties van personen of voertuigen te achterhalen.

Cybersecurity
Belangrijk is dat dit gebeurt, zonder dat derden de beelden kunnen onderscheppen of manipuleren. IDIS houdt al consequent rekening met cyberveiligheidsproblemen. Zo is een uitgebreid aantal technologieën en functies ontwikkeld voor maximale bescherming van eindgebruikers en hun hardware- en softwareoplossingen. Naast het opleiden van installateurs en integratiepartners over het belang van het ontwerpen en implementeren van een fysiek gescheiden netwerk (of het partitioneren van een geïsoleerd VLAN op gedeelde netwerkapparatuur), biedt IDIS een uitgebreide en veelzijdige aanpak om maximale cybersecurity te garanderen. Belangrijk, want in de moderne omgeving is de dreiging van cyberaanvallen tegen een videobewakingssysteem toegenomen, waardoor cybersecurity een belangrijk aandachtspunt is voor klanten en operators. Naast traditionele lokale en hardwarebeveiligingsmaatregelen, moeten de integriteit, vertrouwelijkheid en toegankelijkheid van videobewakingsgegevens worden beschermd tijdens het opnemen, ophalen en verzenden. Gebruikers kijken nu naar fabrikanten en het gebruik van moderne technologie, best practices en functies om deze uitdagingen aan te gaan. Meer hierover is te lezen in deze brochure.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner