Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Alphatronics

Paraat

Nenova

VBN

i-Pro

Ajax Systems

PG Security Systems

Multiwacht

De Beveiligingsjurist

Masset Solutions

Gold-IP

Trigion

NIBHV

Akuvox

VideoGuard

Advancis

Bosch Security Systems

Secusoft

Eizo

Add Secure

CSL

ASSA ABLOY

Uniview

Kiwa

RoSecure

Unii

Optex

Traka ASSA ABLOY

Seris

Hanwha Vision Europe

Brivo

Milestone

Lobeco

Nimo Dog Security

Sequrix

EAL

Explicate

HID

Crown Security Services

Top Security

Service Centrale Nederland

ASIS

OSEC

Connect Security

GFT

G4S

VVNL

IDIS

Hikvision

Seagate

SMC Alarmcentrale

Nimo Drone Security

Securitas

SmartCell

Regio Control Veldt

Genetec

VEB

Alarm Meldnet

Dero Security Products

Oribi ID Solutions

NetworxConnect

Bydemes

DZ Technologies

Centurion

ADI

BHVcertificaat.online

Avigilon Alta

20face

SOBA

JMB Groep

CDVI

Eagle Eye Networks

Paxton

2N

ARAS

HD Security

VAIBS

SmartSD

CardAccess

IDIS vernieuwt DirectIP startersets

28 februari 2019
Redactie
10:42

Aan de IDIS startersets zijn nieuwe producten toegevoegd. De IDIS startersets worden voortaan geleverd met de kleine IDIS krachtpatser: de 4-kanaals DirectIP™ recorder (DR-1204P) in combinatie met twee of vier FullHD camera’s. Hierbij kan de keuze worden gemaakt uit de DC-D4212R-4.0 en DC-E4212WR-4.0.

Er zijn verschillende sets leverbaar. De DS-104-1D1E bevat de DR-1204P-netwerkrecorder, een dome- en een bulletcamera. De DS-104-4D omvat eveneens de netwerkrecorder, maar dan met vier domecamera’s. Wie liever bulletcamera’s gebruikt, kan de set DS-104-4E aanschaffen. De domecamera is de DC-D4212R-4.0. De bulletcamera is de DC-E4212WR-4.0.

Netwerkrecorder
De DR-1204P netwerkrecorder biedt vier kanalen en een capaciteit van 84Mbps. De weergavekwaliteit is maximaal 1920 x 1200 beeldpunten en 120 beelden per seconde. Er kan digitaal worden ingezoomd op beelden tot 12x. Opnemen kan tot een resulutie van 5 megapixels. De compressie is H.264 of H.264 met speciale IDIS-codec. De recorder biedt verschillende opnamemogelijkheden. Opnemen bij alarm, opnemen voorafgaand en tijdens alarm en timelapse. Alarm kan worden veroorzaakt door een inbraakinstallatie, bewegingsdetectie, geluidsdetectie of via diverse intelligente functies, zoals tripwire, lost object, sabotage of op basis van kentekenherkenning. Een harddisk dient apart aangeschaft te worden en kan maximaal 6 terabyte bevatten.

De camera’s
De domecamera heeft een 1/2,9″ CMOS-sensor voor 1920×1080 pixels resolutie. De brandpuntsafstand is 4mm en de lensopening is F2.15. Hiermee wordt een beeldhoek bereikt van 83° x 43°. Horizontaal draaien kan over 180° en vertikaal over 71,5°. Vanaf 0,1 lux biedt de camera kleurenbeeld. Monochroombeeld kan dankzij de IR-leds ook in totale duisternis worden verkregen tot een afstand van 20 meter. De bulletcamera heeft vergelijkbare specificaties, maar is niet op afstand van richting te veranderen.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner