Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

NIBHV

Paxton

HD Security

DZ Technologies

Akuvox

Add Secure

2N

Alarm Meldnet

Advancis

OSEC

Alphatronics

Bydemes

G4S

i-Pro

SMC Alarmcentrale

SmartCell

Milestone

Seris

ADI

BHVcertificaat.online

VVNL

Explicate

JMB Groep

CDVI

Hanwha Vision Europe

Avigilon Alta

Lobeco

Secusoft

CardAccess

Dero Security Products

Genetec

Bosch Security Systems

Nimo Dog Security

VBN

Seagate

VAIBS

CSL

ARAS

Trigion

Hikvision

Sequrix

Securitas

Service Centrale Nederland

Masset Solutions

Connect Security

Ajax Systems

Gold-IP

20face

De Beveiligingsjurist

IDIS

Unii

ASSA ABLOY

SOBA

Nenova

Paraat

Centurion

NetworxConnect

Eizo

RoSecure

PG Security Systems

Nimo Drone Security

Top Security

VEB

Oribi ID Solutions

GFT

Kiwa

Eagle Eye Networks

Optex

VideoGuard

Uniview

ASIS

Brivo

HID

SmartSD

Multiwacht

EAL

Traka ASSA ABLOY

Crown Security Services

Regio Control Veldt

IDIS wint twee internationale design Awards

30 april 2018
Redactie
10:01

De nieuwe H.265 IR PTZ-bewakingscamera van IDIS heeft niet één maar twee van de beste internationale designprijzen van Duitsland gewonnen. De innovatieve camera heeft zowel de internationale iF Design Award 2018 als de Red Dot ‘seal of quality’ Award gewonnen.

De jaarlijkse iF Design Awards is een wereldwijd erkende Awarduitreiking, die dit jaar 6402 inzendingen uit 54 verschillende landen ontving. Deze Award wordt sinds 1954 uitgereikt en dit jaar koos het panel van onafhankelijke deskundige juryleden 65 winnaars, waaronder de IR PTZ camera van IDIS!

Kwaliteiten
De Red Dot Award, die uitgereikt wordt sinds de jaren 50, is nu een van de meest gewilde kwaliteitskeurmerken voor goed ontwerp. Het Red Dot-schema herkent kwaliteiten zoals gebruiksgemak, functionaliteit, aantrekkelijke vormgeving en aanpassingsvermogen met de omgeving.

Ergonomische constructie
De dubbel winnende camera van IDIS, H.265 IR DC-S3883HRX, biedt een nog scherpere beeldkwaliteit met de 8-megapixels autofocuslens. Deze camera is uitgerust met krachtige IR LED’s voor bewegingsdetectie en beeldanalyse van objecten tot 200 meter in de nacht. De slanke, ergonomische constructie, het horizontaal geplaatste objectief en IR van de camera zijn ontworpen om de camerahoogte te verminderen en diffuse reflectie te voorkomen tijdens kantelbewegingen.
De DC-S3883HRX is leverbaar vanaf juni 2018.

IDIS Intelligente codec
Het winnende PTZ-model van IDIS is ook uitgerust met een 31x AF optische zoomlens (f = 6,5 – 202mm) met een resolutie van 4K UHD (3840 x 2160), tweerichtingsaudio, ingebouwde verwarming en PoE. Daarnaast bevat het IDIS Intelligente Codec- en MAT-technologie (Motion Adaptive Transmission), die tot 90 procent besparing op opslag en bandbreedte biedt, afhankelijk van de scène en de resolutie.
“Het ontwikkelingsteam van IDIS is erg blij met deze internationale prijzen omdat ze het belang erkennen dat we geven aan productexcellentie in surveillance. Ons doel is om voortdurend het ontwerp, de kwaliteit en de prestaties van onze producten te verbeteren en om innovatie te leiden wanneer we maar kunnen”, aldus een trotse James Min, managing director IDIS Europe.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner