Inhoud Security Management nr. 5 ? mei

Security Management nr. 5 van mei is verschenen. In dit nummer (40 pag.) aandacht voor onder meer de volgende onderwerpen:

Trein en station veiliger door slimme camera?s. NS en ProRail gaan zeer binnenkort intelligente technieken inzetten om stations en treinen veiliger te krijgen. John Dietz (NS) en Henk Bulthuis (ProRail) over hun project.

Particulier toezicht: wat kan wel en wat niet? Voor de veiligheid in het publieke domein biedt particulier toezicht uitkomst, maar de regels zijn niet altijd even helder. Beveiligingsadviseur Hans Schobre over gewenste verbeteringen.

Security manager gaat digitaal (5). In het vijfde deel van deze serie de migratie van analoog naar digitaal.

Uitreiking TMF Awards: hoe beveilig je 8500 jeugdige popliefhebbers in een uitverkocht Ahoy. Security Concepts beveiligde op 1 april de uitreiking van de uitreiking van de TMF Awards. Security Management liep mee met John Hermans en Robert Schulze.

Wat biedt het Security Management Congres 2005? Twee plenaire lezingen, vier interactieve workshops, acht gastsprekers: d? ingredi?nten voor een levendige netwerkdag op 8 juni a.s..

Evenementenbeveiliging zonder cowboys. ?Service with a smille? is het motto van The Security Company. Directeur Gerard van Duykeren over betrouwbaarheid en professionaliteit in de evenementenbeveiliging.

Nascholing beveiligers in de maak. Als het aan adviseur Kees van Dijk ligt, komt er op korte termijn een verplichte nascholing voor beveiligingsbeambten.

Agressie-aanpak in een organisatie. De start van een nieuwe serie artikelen door Barbara de Greeff van de Tornak Groep.

Deel dit artikel via: