Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

ASIS

VEB

Brivo

EAL

Bydemes

Eagle Eye Networks

Traka ASSA ABLOY

SOBA

i-Pro

Unii

Trigion

Kiwa

Optex

Paraat

OSEC

VAIBS

Seris

Masset Solutions

Add Secure

Secusoft

CSL

Uniview

PG Security Systems

CDVI

Seagate

Advancis

Centurion

JMB Groep

DZ Technologies

ADI

Dero Security Products

De Beveiligingsjurist

BHVcertificaat.online

IDIS

Hikvision

20face

Nenova

NetworxConnect

SMC Alarmcentrale

SmartCell

Avigilon Alta

Alphatronics

Genetec

Sequrix

Oribi ID Solutions

VideoGuard

Akuvox

SmartSD

Nimo Drone Security

Milestone

HD Security

Multiwacht

HID

Explicate

Crown Security Services

2N

Gold-IP

ARAS

Paxton

VBN

Lobeco

ASSA ABLOY

Service Centrale Nederland

Nimo Dog Security

Securitas

Alarm Meldnet

VVNL

GFT

Top Security

CardAccess

RoSecure

Regio Control Veldt

Connect Security

NIBHV

G4S

Bosch Security Systems

Hanwha Vision Europe

Ajax Systems

Eizo

Integratie Vaidio-AI-platform in Genetec Security Center

3 november 2022
Redactie
14:12

Het bekende securitymanagementsysteem Security Center van Genetec is nu uit te breiden met dertig geavanceerde analysemogelijkheden op basis van kunstmatige intelligentie (AI). Dit dankzij een integratie met Vaidio, dat in de Benelux door Vaibs op de markt wordt gebracht.

Genetec-gebruikers kunnen nu de geavanceerde, nauwkeurige en in de praktijk bewezen AI-videoanalyse toevoegen aan hun bestaande infrastructuur om de beveiliging, veiligheid en operationele efficiëntie te verbeteren. Het Vaidio AI Vision-platform is een open softwareplatform dat on-prem kan worden ingezet op servers, op edge-apparaten en/of in de cloud. Vaidio maakt gebruik van meerdere AI-videoanalyse-engines van de volgende generatie om functies te bieden zoals video-zoekopdracht, inbraakdetectie, kentekenherkenning, gezichtsherkenning, het tellen van mensen- en voertuigen, voertuigmerk- en modelherkenning, sociale gezondheidsanalyses en vele andere. Vaidio werkt met elke IP-camera en is out-of-the-box te integreren met Genetec Security Center.

Forensisch onderzoek
Vaidio AI bewaakt realtime videostreams met volgens fabrikant IronYun bovenmenselijke nauwkeurigheid en versnelt forensisch onderzoek van opgeslagen video. Het platform biedt de flexibiliteit om alleen noodzakelijke analysemodules aan te schaffen, met de optie om meerdere analyses op één camera uit te voeren en om in de loop van de tijd meer analysefunctionaliteit toe te voegen. Vaidio’s geoptimaliseerde, next-generation AI vision-algoritmen maximaliseren de efficiëntie van hardwarebronnen om de totale oplossingskosten effectief te verlagen in vergelijking met concurrerende alternatieven, aldus IronYun.

Nieuwe mogelijkheden
De nieuwste Vaidio-releases voegen nieuwe AI-compatibele veiligheidsdetectie, privacyvervaging en bijbehorende gegevens- en gebruikersbeheerfuncties toe, evenals een volledig uitgeruste parkeerbeheerapplicatie (de eerste applicatie van derden ontwikkeld op het Vaidio-platform), Vaidio Data, een robuuste business intelligence-engine en Vaidio Command Center, voor gecentraliseerd beheer van complexe, gedistribueerde, grootschalige omgevingen.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner