Intelligente camera’s met kunstmatige intelligentie

SmartSD introduceert de Full-color 2.0 camera’s in de WizMind-serie van Dahua. Dit is een serie betaalbare, intelligente kleurencamera’s die volgens de distributeur zelfs in de moeilijkste lichtomstandigheden nog heldere kleurenbeelden produceren.

De eerste camera’s die beschikbaar zijn in deze reeks zijn twee 4MP varifocal-camera’s. Het betreft een dome en een bullet. Beide camera’s hebben een 2.7 – 12mm gemotoriseerd varifocalobjectief en hebben verder onder andere wit licht en WizMind aan boord. In de loop van de zomer zullen nog verschillende camera’s in deze serie worden geïntroduceerd, waaronder ook 4K-camera’s en dual lens camera’s.

Objectclassificatie
De camera’s integreren 24/7 full-color-monitoring en AI in één slimme en innovatieve oplossing. De WizMind range van Dahua is een serie AI-producten en -oplossingen die zijn uitgerust met een geavanceerde AI-chip. WizMind werkt met objectclassificatie door herkenning van mens en voertuig.
De nieuwe reeks is uitgerust met WizMind Full color, de nieuwe Smart Motion Detection (SMD) 3.0, verbeterde alarmfuncties en kan detecteren over langere afstanden met hogere accuraatheid van herkenning van personen en voertuigen.
WizMind biedt nauwkeurige, betrouwbare en uitgebreide AI-oplossingen, in combinatie met starlight-technologie en deep learning-algoritme. De Dahua WizMind camera’s uit de 5-serie hebben verschillende intelligente functies, waaronder: gezichtsdetectie, perimeterbeveiliging en personen tellen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: