Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Kiwa

NIBHV

SmartSD

GFT

Secusoft

RoSecure

BHVcertificaat.online

De Beveiligingsjurist

G4S

Nimo Dog Security

Seris

VideoGuard

JMB Groep

Eizo

Oribi ID Solutions

DZ Technologies

Paraat

i-Pro

Centurion

Brivo

ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

Regio Control Veldt

PG Security Systems

IDIS

Eagle Eye Networks

Avigilon Alta

SmartCell

Crown Security Services

ASIS

2N

Service Centrale Nederland

Lobeco

Paxton

Ajax Systems

OSEC

Bosch Security Systems

SMC Alarmcentrale

Explicate

Seagate

Traka ASSA ABLOY

Top Security

CardAccess

VAIBS

20face

Nimo Drone Security

Multiwacht

Milestone

CSL

HID

VBN

Uniview

HD Security

SOBA

NetworxConnect

EAL

Unii

Nenova

Bydemes

Advancis

ADI

Hanwha Vision Europe

VEB

Add Secure

Connect Security

Trigion

VVNL

Hikvision

Dero Security Products

Masset Solutions

CDVI

Gold-IP

Genetec

Sequrix

Akuvox

Optex

Securitas

ARAS

Alphatronics

Interessant lezingenprogramma tijdens vakbeurs Facilitair

23 januari 2020
Redactie
13:26

Hoewel beveiliging een relatief klein aandachtsgebied is tijdens de vakbeurs Facilitair op 29, 30 en 31 januari in de Jaarbeurs, is er op dit gebied genoeg te beleven. Er staan bijna veertig bedrijven op dit gebied en ook het lezingenprogramma biedt voldoende stof voor de wereld van beveiliging en veiligheid.

Een onderdeel van de vakbeurs is een uitgebreid lezingenprogramma. Woensdagmiddag om 15.30u legt Louis Cleef van BBN Brandveilig Bouwen Nederland uit waarom de brandlast van belang is voor de bepaling van de risico’s van een gebouw.

Verantwoordelijkheden
Donderdag om 12.30u vertelt Denise Janmaat van het Nederlands Instituut voor Toegankelijkheid hoe de verantwoordelijkheden voor toegankelijkheid geborgd kunnen worden. Een uur later houdt Roy Bravo van Blomsma Print & Sign een lezing over de rol van glasfolie voor zonwering en beveiliging tegen inbraak en doorvallen. Op hetzelfde moment vertelt Denise Janmaat wat de aanwezigheid van mindervaliden in een gebouw betekent. Het Bouwbesluit en brandveiligheid worden aan de orde gesteld door Harrie Munnik van Adviesbureau Munnik, die om 14.30u een workshop houdt. Jan Olsman van Prymaxx Europe spreekt om 15.00u over hoe je van regelgevinggestuurde brandveiligheid naar risicosturing komt.

Regels of risico’s
Vrijdag gaat André Severs van RisicoRegisseurs het hebben over of je op basis van regels of risico’s moet beveiligen. Hij spreekt om 10.30u. Een half uur later start Wijnand van Loon van Automatic Signal Rijsenhout een workshop over wat de belangrijkste do’s zijn bij technische beveiliging. Ursula Buiteman van Securitas/Welkom! legt om 11.30u uit hoe je een balans creërt tussen veiligheid en gastvrijheid. Tot slot vertelt Henk Breel van BBN Brandveilig Bouwen Nederland hoe de zelfsluitendheid van branddeuren geborgd kan worden.

Exposanten
De belangrijkste exposanten op het gebied van beveiliging en veiligheid zijn ASSA ABLOY, Brivo, Kiwa, SimonsVoss, Traka ASSA ABLOY en VideoGuard. Andere bedrijven op dit gebied zijn Automatic Signal, Brand Control Rooms, Card Vision, Ceteq, De Lockerfabriek, DOM, Dorma Kaba, DTC Keysystems Nederland, Euro-Locks, eu-sec Squire Sloten, Groenendijk, Gunters en Meuser, HMB profit locks & tools, Hoefnagels Safety Services, Hotek Hospitality Group, iLOQ, Interflex, Isero, Jules Goossens, LoQit, Master Lock Benelux, Mauer Nederland, Noki Lock, Prymaxx, Reisswolf, Salto Systems, Saval, Security Monitoring Center, Spyke Security, Surveillance Support en Vandenberg ID.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner