Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Hanwha Vision Europe

Avigilon Alta

ADI

Dero Security Products

Nimo Drone Security

Add Secure

Milestone

Nenova

Alarm Meldnet

Trigion

NIBHV

NetworxConnect

VEB

Paraat

DZ Technologies

i-Pro

ASSA ABLOY

CDVI

RoSecure

Sequrix

Seris

Service Centrale Nederland

JMB Groep

BHVcertificaat.online

Connect Security

SmartSD

Alphatronics

Unii

VVNL

Hikvision

De Beveiligingsjurist

Seagate

HID

20face

Optex

Ajax Systems

Bosch Security Systems

Traka ASSA ABLOY

ASIS

Advancis

Gold-IP

GFT

IDIS

Uniview

Explicate

SmartCell

SMC Alarmcentrale

OSEC

CardAccess

Brivo

Secusoft

SOBA

Top Security

Oribi ID Solutions

Paxton

VAIBS

Crown Security Services

PG Security Systems

VBN

Akuvox

Securitas

ARAS

Eizo

Bydemes

Centurion

CSL

EAL

Masset Solutions

G4S

Eagle Eye Networks

HD Security

VideoGuard

Kiwa

2N

Regio Control Veldt

Nimo Dog Security

Multiwacht

Genetec

Lobeco

Intergarde wordt volledig eigenaar van Polygarde

6 juli 2021
Redactie
13:41

Intergarde – de moedermaatschappij van Polygarde – neemt het belang van MTB in Polygarde over. Deze stap wordt nodig geacht om het bedrijf buiten de regio te kunnen laten groeien. MTB blijft wel gebruik maken van Polyprofs, de opleidingsafdeling van Polygarde.

De directe aanleiding voor de overname is dat Polygarde haar activiteiten gaat uitbreiden naar andere regio’s zoals Noord-Brabant en Gelderland. Zo kunnen potentiële klanten uit genoemde regio’s – maar ook bestaande klanten in Zuid-Limburg met landelijke activiteiten – beter gebruik maken van de diensten van Polygarde buiten de eigen regio. Hierdoor kan Polygarde verder groeien en wordt de werkgelegenheid voor Zuid-Limburg behouden en versterkt.

Belang
De huidige aandelenverhouding binnen Polygarde van 50% Intergarde en 50% MTB bestaat sinds 2012. Sindsdien groeide Polygarde tot een bedrijf dat niet alleen beveiligingsdiensten (beveiligers, toezichthouders, surveillance, etc.) biedt, maar ook verkeersregelaars. Het belang van MTB om aandeelhouder te zijn in Polygarde was om zoveel mogelijk mensen te kunnen detacheren naar dat bedrijf. Vanaf de invoering van de Participatiewet in 2015 is er echter geen nieuwe instroom meer.

Samenwerkingsovereenkomst
De verkoop van de aandelen betekent niet dat de banden worden doorgesneden. Intergarde en MTB sluiten een samenwerkingsovereenkomst met PolyProfs, waar MTB gebruik van zal maken als onderdeel van het LeerWerkConcept MTB. Ook gaan de partijen intensiever samenwerken voor wat betreft commercie, bij aanbestedingstrajecten en bij het aanbieden van social return-oplossingen. Polygarde heeft per 1 juli haar hoogste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen, het PSO 30+ certificaat, weer verlengd waarmee haar jarenlange inzet op het gebied van sociaal ondernemen wederom is beloond.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner