Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Gold-IP

ARAS

DZ Technologies

BHVcertificaat.online

IDIS

JMB Groep

OSEC

Multiwacht

Nenova

Paraat

Add Secure

Seris

Akuvox

RoSecure

Uniview

Ajax Systems

CSL

Traka ASSA ABLOY

Explicate

CDVI

Regio Control Veldt

SOBA

Secusoft

Alphatronics

HD Security

CardAccess

Sequrix

Bosch Security Systems

20face

Connect Security

Eagle Eye Networks

VVNL

Milestone

Advancis

SMC Alarmcentrale

VideoGuard

Nimo Dog Security

GFT

VBN

ASSA ABLOY

Kiwa

Unii

SmartCell

ASIS

SmartSD

EAL

Top Security

Trigion

NetworxConnect

Lobeco

Avigilon Alta

Seagate

Masset Solutions

Paxton

Service Centrale Nederland

Bydemes

Oribi ID Solutions

Nimo Drone Security

De Beveiligingsjurist

Hanwha Vision Europe

PG Security Systems

Eizo

Brivo

ADI

Hikvision

2N

G4S

Securitas

HID

Crown Security Services

i-Pro

Optex

Genetec

Dero Security Products

Centurion

VEB

NIBHV

VAIBS

Alarm Meldnet

Jeffery Boerhof channel sales engineer Benelux bij Genetec

29 augustus 2023
Redactie
03:16

Jeffery Boerhof, system integrator bij Securitas, stapt over naar Genetec, waar hij aan de slag gaat als channel sales engineer Benelux. Bij zijn vorige werkgever werkte hij al veel met de producten van Genetec, zodat hij system integrators en installateurs kan ondersteunen met praktijkervaring.

Boerhof werkte lange tijd in diverse rollen bij system integrator Securitas; van systems engineer tot senior technical solutions engineer. “Het is voor mij een mooie uitdaging om de stap te maken van een functie bij een system integrator naar de leverancierskant”, licht hij toe. “Met mijn kennis van de beveiligingsindustrie in combinatie met de kennis over Genetec, kan ik de Genetec channel partners van de juiste adviezen voorzien bij alle voorkomende technische vragen; zowel in pre-sales als demo-omgevingen.
De keuze voor Genetec was niet moeilijk. Het bedrijf heeft een uitstekende toekomstvisie waar ik vertrouwen in heb en Genetec weet goed waar de markt heen wil en anticipeert daarop. Daarnaast vind ik het interessant dat de ontwikkelingen en innovaties bij Genetec nooit stilstaan. Een significant deel van de organisatie werkt binnen R&D en er is veel aandacht voor het continu verbeteren van producten en oplossingen, om marktontwikkelingen voor te zijn.”

Technische adviezen
Anthonie van der Ploeg, area vice-president Sales Europe bij Genetec zegt blij te zijn met de komst van Boerhof. “Voor de rol van channel sales engineer Benelux hadden we iemand nodig die de Genetec channel partners in deze regio kan voorzien van de beste technische adviezen. Het is een enorme plus dat we iemand konden aannemen, die alle benodigde kennis al in huis heeft, juist omdat de productontwikkelingen in deze branche hard gaan. Want onze channel sales engineer moet verder kunnen kijken dan productadviezen. Anno 2023 zijn bewakingscamera’s en andere devices niet alleen tools die beelden leveren, maar ook sensoren die allerlei data genereren. Met Genetec kunnen bedrijven deze data verwerken en samenvoegen, zodat ze de data strategisch kunnen inzetten in hun security beleid. Jeffery kan ook wat dat betreft, onze channel-partners uitgebreid van adviezen voorzien.”

Boerhof start met zijn nieuwe functie in een fase waarin Genetec in de Benelux steeds verder groeit en inmiddels vele Europese klanten in diverse sectoren heeft zoals stadstoezicht, onderwijs, luchthavens, rechtshandhaving, detailhandel, transport, nutsbedrijven, datacenters, personenvervoer en de financiële wereld.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner