Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Lobeco

Bydemes

OSEC

20face

VVNL

Seris

Connect Security

Dero Security Products

Akuvox

BHVcertificaat.online

ASIS

i-Pro

Unii

CSL

SmartCell

Brivo

RoSecure

Top Security

Trigion

Kiwa

Hanwha Vision Europe

Sequrix

Avigilon Alta

Multiwacht

SOBA

2N

CDVI

VAIBS

Gold-IP

EAL

VEB

IDIS

Optex

HID

Milestone

Traka ASSA ABLOY

Oribi ID Solutions

Nimo Dog Security

JMB Groep

Nenova

Regio Control Veldt

Ajax Systems

ADI

Explicate

HD Security

NIBHV

Seagate

Add Secure

Hikvision

Secusoft

Service Centrale Nederland

Bosch Security Systems

NetworxConnect

G4S

Securitas

GFT

ARAS

PG Security Systems

Paxton

SmartSD

Alphatronics

ASSA ABLOY

Paraat

Genetec

CardAccess

Crown Security Services

Alarm Meldnet

De Beveiligingsjurist

Advancis

Masset Solutions

Nimo Drone Security

Centurion

VideoGuard

SMC Alarmcentrale

Uniview

Eizo

DZ Technologies

VBN

Eagle Eye Networks

Jim van Heumen naar Koninklijke Oosterberg

27 juli 2023
Redactie
08:52

Op 1 augustus gaat Jim van Heumen bij distributeur Koninklijke Oosterberg de business unit Beveiliging versterken. Hij gaat aan de slag als accountmanager, een functie die hij eerder negen jaar bekleedde bij Alarm Meldnet.

Na een aantal commerciële functies bij computerleveranciers, ging Van Heumen in juni 2014 bij Alarm Meldnet aan de slag als centralist. De commercie bleef echter trekken en zo werd hij ruim een jaar later accountmanager bij de particuliere alarmcentrale. Naast verkoop ging hij zich in deze functie bezighouden met het creëren van new business en het zorgen voor de verdere groei en ontwikkeling van Alarm Meldnet. In januari 2023 stapte hij over naar een leverancier van klimaatsystemen. Maar vanwege zijn affiniteit met de beveiligingsbranche besloot hij toch weer terug te keren in de sector. Hij gaat zich nu richten op de verkoop en advisering bij Koninklijke Oosterberg in het zuiden van het land. Vorig jaar maakte Leo Houwink al de overstap naar Koninklijke Oosterberg en hij is verantwoordelijk voor het noorden.

Verdere stappen
Koninklijke Oosterberg zette vorig jaar de stap in de beveiligingsbranche. “Met deze twee ervaren accountmanagers uit de branche kunnen we de verdere stappen zetten volgens plan”, aldus Jeroen Koenen, hoofd beveiligingssystemen.
Voor Van Heumen is dit de juiste stap in zijn carrière. Door de stabiele groei van de business unit en stabiliteit van het inmiddels 130 jaar oude bedrijf gaat hij de stap met volle vertrouwen tegemoet.
Er liggen volop kansen in de markt gezien het huidige beveiligingsassortiment en de merken die nog worden toegevoegd. Ook de toegevoegde waarde die Koninklijke Oosterberg met haar standaarddiensten kan leveren zijn mogelijkheden om beveiligingsinstallateurs op alle vlakken te ondersteunen. Denk hierbij aan diensten zoals 24 uurs levering met eigen chauffeurs, nachtleveringen, dertig afhaalpunten en optimale koppelingen met softwaresystemen zoals Syntess, Handsoft en ENK.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

SequriX

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner