JMB Groep en Doevendans Beveiligingsbedrijf van het Jaar

De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven heeft de particuliere beveiligingsorganisatie JMB Groep uit Almere en het technische beveiligingsbedrijf Doevendans Beveiliging uit Boxtel uitgeroepen tot Beveiligingsbedrijf van het Jaar. Aanvankelijk zou dit tijdens de ALV in maart gebeuren, maar dat ging wegens corona niet door.

De verkiezing van het Beveiligingsbedrijf van het Jaar vindt jaarlijks plaats en is bedoeld om leden van de VEB te motiveren zo goed mogelijke kwaliteit te leveren. Deze kwaliteit wordt vastgesteld tijdens de regelmatige, onafhankelijke inspecties die aan het lidmaatschap van de branchevereniging verbonden zijn. Gekeken wordt in de eerste plaats of aan de kwaliteitseisen van de VEB wordt voldaan, maar daarnaast kunnen de bedrijven ook extra punten verdienen, als zij meer kwaliteit leveren dan minimaal verwacht wordt.

JMB Groep
De particuliere beveiligingsorganisatie die dit jaar als beste uit de bus kwam is JMB Groep uit Almere. Dit bedrijf was al twee keer eerder genomineerd, wat bewijst dat de hoge kwaliteit continu geleverd wordt. “Het toont hiermee een consistentie in haar werkzaamheden aan”, zei oud-staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Fred Teeven, die binnen de VEB een ambassadeursrol vervult. “Verder laat dit bedrijf zien, dat naast de uitvoering van de werkzaamheden, ook de processen op administratief vlak goed zijn opgezet. JMB Groep zet duidelijke lijnen uit voor de toekomst en blijft monitoren waar men staat en stelt daar waar nodig de doelen bij.”

Doevendans Beveiliging
In de categorie technische beveiligingsbedrijven behaalde Doevendans Beveiliging uit Boxtel het hoogste aantal punten tijdens de inspectie. “Doevendans is het grote voorbeeld dat naast het inspecteren ook coaching loont”, lichtte Teeven toe. “Sinds het invoeren van het inspectiebeleid bij de VEB heeft dit bedrijf een grote groei doorgemaakt. De adviezen van de inspecteurs/coaches zijn door de jaren heen ter harte genomen. De installaties zijn keurig verzorgd en de aanwezige documentatie ziet er netjes en verzorgd uit. Doevendans is een echt familiebedrijf, waar ieder gezinslid op zijn/haar manier een steentje bijdraagt in de processen van de werkzaamheden.”

Genomineerden
Voor de verkiezing waren vijf technische beveiligingsbedrijven en drie particuliere beveiligingsorganisaties genomineerd. Het verschil komt omdat technische bedrijven binnen de VEB in de meerderheid zijn. In de categorie Techniek werden BENGS Beveiliging uit Ten Post, Doevendans Beveiliging uit Boxtel, Hazeleger Beveiligingsinstallaties uit Ede, Larcoz uit Alphen aan den Rijn en
Robé Beveiligingstechniek uit Dordrecht genomineerd.
JMB Groep uit Almere, M&P Facility + Security Services uit Dordrecht en Uras Security uit Boven-Leeuwen werden genomineerd in de categorie Particuliere beveiligingsorganisaties. De winnaars ontvingen een prachtige oorkonde tijdens een volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd bezoek van het bestuur en ambassadeur Fred Teeven van de vereniging.

Deel dit artikel via: