Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VVNL

Oribi ID Solutions

Akuvox

ADI

CDVI

Bosch Security Systems

Ajax Systems

Milestone

Alarm Meldnet

Hanwha Vision Europe

Paraat

2N

RoSecure

Sequrix

Add Secure

ASSA ABLOY

Nimo Drone Security

SOBA

Uniview

Bydemes

HD Security

G4S

Alphatronics

i-Pro

Gold-IP

Lobeco

NIBHV

Top Security

Seagate

PG Security Systems

Advancis

Avigilon Alta

Hikvision

IDIS

Nimo Dog Security

Paxton

NetworxConnect

Brivo

EAL

Dero Security Products

Secusoft

Eagle Eye Networks

Masset Solutions

CardAccess

Seris

Kiwa

Explicate

Eizo

Service Centrale Nederland

CSL

HID

Optex

Unii

Trigion

Crown Security Services

ARAS

JMB Groep

Nenova

VAIBS

SMC Alarmcentrale

OSEC

Traka ASSA ABLOY

Genetec

Centurion

DZ Technologies

ASIS

Securitas

VEB

GFT

VBN

De Beveiligingsjurist

20face

Regio Control Veldt

SmartSD

Multiwacht

VideoGuard

Connect Security

BHVcertificaat.online

SmartCell

Johanna Giorgi directeur duurzaamheid bij AddSecure

4 februari 2020
Redactie
09:14

AddSecure heeft Johanna Giorgi benoemd tot directeur duurzaamheid. Het is een nieuwe functie, waarmee het in beveiliging van alarmcommunicatie gespecialiseerde bedrijf wil benadrukken dat het wil bijdragen aan een veiligere en slimmere wereld.

Johanna Giorgi gaat bij AddSecure leiding geven aan de ontwikkeling en implementatie van een bedrijfsbrede duurzaamheidsstrategie. Zij gaat duurzaamheidsinitiatieven ontplooien in alle bedrijfsonderdelen om zo de strategische groei en waardecreatie op lange termijn te bevorderen. De instelling van een functie voor Sustainability Director weerspiegelt de toewijding van AddSecure aan duurzaamheid en onze rol in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is in lijn met onze visie op een veiligere en slimmere wereld. Johanna’s expertise op het gebied van duurzaamheid, bedrijfsontwikkeling en management maakt haar bij uitstek geschikt voor deze rol”, zei Stefan Albertsson, CEO van AddSecure.

Voortdurende ontwikkeling
Giorgi heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De afgelopen acht jaar diende ze als Sustainable Growth Manager & Analyst bij het Zweedse Agentschap voor economische en regionale groei, waar ze leiding gaf aan de ontwikkeling van het werk van het bureau voor duurzame bedrijfsvoering en regionale ontwikkeling. “Ik ben erg blij met deze mogelijkheid en kijk ernaar uit om duurzaamheid te ontwikkelen als een sterke drijvende kracht voor de voortdurende ontwikkeling van AddSecure. Ons doel is om de impact van onze activiteiten en producten op het milieu te verminderen, terwijl we premium-oplossingen aan onze klanten leveren en ze bovendien helpen om bij te dragen aan een veiligere en slimmere wereld”, aldus Johanna Giorgi. Johanna Giorgi zal rapporteren aan de CEO en deel uitmaken van het AddSecure Corporate Management Team.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

SequriX

Wordt een partner