Jos Beernink vice-president EMEA bij Milestone

Jos Beernink is bij Milestone Systems benoemd tot vice-president van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hij volgt Malou Toft op, die op 1 april vice-president wordt van Azië-Pacific (APAC). Beernink werkt sinds 2019 bij Milestone Systems en was daarvoor actief bij Genetec, Honeywell en Samsung.

Beernink bekleedt de rol van vice-president van EMEA sinds oktober 2020. Hij is volgens Milestone een charismatische leider die de groei van de organisatie stimuleert met innovatieve bedrijfsontwikkelingen, het vormen van belangrijke partnerschappen en het opbouwen van sterke zakelijke relaties.
Toft, die sinds 2018 bij Milestone Systems werkt, heeft uitgebreide ervaring met het leiden van grote organisaties en een sterke achtergrond in verkoop. Ze is volgens het bedrijf door de jaren heen een inspiratie geweest voor het hele EMEA-team met een sterk trackrecord. Zij verhuist nu van Kopenhagen naar Singapore om haar loopbaan te continueren als primair verantwoordelijke voor Milestone’s APAC-organisatie. Zij krijgt gezelschap van Benjamin Low, die sinds 2015 bij Milestone Systems werkt en gepromoveerd wordt van vice-president tot president van de APAC-activiteiten van Milestone.

Deel dit artikel via: