Jubileumeditie V-factor van start!

De V-factor, de jaarlijkse verkiezing voor beveiligers, gaat weer van start. Tijdens deze jubileumeditie – de 10de V-factor – is Sander Schaepman, bekend van het tv-programma Hunted, op zoek naar beveiligers die trots zijn op hun vak. Het is vanaf nu mogelijk om jezelf of een collega op te geven!

De verkiezing staat open voor elke particuliere beveiliger. “Sla je net je vleugels uit in de beveiligingsbranche? Of heb je al jarenlange ervaring? Het maakt niet uit. De onafhankelijke jury is op zoek naar jouw persoonlijke V! Aarzel niet en meld je aan voor de V-factor”, zegt organisator Nicolette Biessels. “Dat kan tot 15 oktober 2022. De jury maakt uiterlijk 26 oktober de drie genomineerden van de V-factor bekend. Ben jij een van de drie? Dan ga je aan de slag met jouw persoonlijke V tijdens een graffiti workshop op woensdagmiddag 2 november in Utrecht. Terwijl jij lekker aan het spuiten bent, komt Sander Schaepman van Hunted bij je langs om enkele vragen te stellen. Van elke genomineerde wordt een videoportret gemaakt, waarmee deze de publieksprijs (cadeaubon van 100 euro) kan winnen. Op woensdagmiddag 23 november maakt de jury de winnaar van de V-factor bekend tijdens de branchemiddag in de Sky Lounge van Hotel van der Valk in Utrecht. De winnaar ontvangt een iPad ter waarde van 550 euro.”

Vakjury
De vakjury van de V-factor 2022 bestaat uit Dennis van Eijk (beveiliger en winnaar van de V-factor 2015), Vincent Vreeken (BeveiligingNieuws.nl), Jacqueline Panneman (namens de werknemersorganisaties en in de dagelijkse praktijk beveiliger), Henriëtte Kassies (adviseur gezond en veilig werken bij het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging) en Stephan Kapma (Qsteps Trainingen).

De verkiezing Wie heeft de V-factor? is een initiatief van de sociale partners in de beveiligingsbranche.

Deel dit artikel via: