Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

IDIS

Kiwa

20face

ASIS

Ajax Systems

Bydemes

Regio Control Veldt

Seris

Gold-IP

CardAccess

Masset Solutions

Advancis

EAL

ADI

Hanwha Vision Europe

Centurion

Alarm Meldnet

VVNL

SOBA

GFT

JMB Groep

Hikvision

Brivo

Explicate

NIBHV

Nenova

BHVcertificaat.online

i-Pro

SMC Alarmcentrale

Akuvox

RoSecure

Optex

NetworxConnect

Alphatronics

Eizo

Unii

CSL

Securitas

2N

Eagle Eye Networks

Secusoft

HID

Add Secure

Multiwacht

Paraat

Lobeco

Crown Security Services

Bosch Security Systems

Paxton

Connect Security

Milestone

Genetec

VEB

G4S

VAIBS

Avigilon Alta

ASSA ABLOY

SmartSD

VideoGuard

Nimo Dog Security

DZ Technologies

OSEC

Dero Security Products

Traka ASSA ABLOY

PG Security Systems

CDVI

De Beveiligingsjurist

Trigion

Nimo Drone Security

SmartCell

ARAS

Seagate

Top Security

Sequrix

Service Centrale Nederland

Uniview

Oribi ID Solutions

VBN

HD Security

Kandidaten gezocht voor nominatie Benelux OSPA’s

17 juni 2022
Redactie
08:15

Voor het eerst sinds 2019 vindt de uitreiking van de Benelux Outstanding Security Performance Awards (OSPA’s) weer fysiek plaats en wel op 6 september in het prachtige Ingenhousz in Breda. Wie in aanmerking wil komen voor een van de elf OSPA’s, kan zich tot 11 juli melden bij de organisatie.

De OSPA’s zijn bedoeld om mensen aan te moedigen om uit te blinken in het beveiligingsvak. De prijsuitreiking begon ooit in het Verenigd Koninkrijk, maar vindt inmiddels elk jaar in maar liefst 15 landen plaats, waaronder de Benelux. De afgelopen twee jaar maakte de coronacrisis het noodzakelijk om het evenement online te organiseren, maar dit jaar wordt het weer een feestje op locatie. Gekozen is voor Breda, omdat deze fraaie stad voor zowel Belgen als Nederlanders goed bereikbaar is. De prijsuitreiking vormt dan een onderdeel van de Benelux OSPAs Thought Leadership Summit.

Categorieën
Aan de nominatie voor de OSPA’s zijn geen kosten verbonden. Iedereen die meent in een bepaalde categorie uit te blinken, kan zich tot 11 juli aanmelden via deze link. Ook kan een collega, zakenpartner, leverancier of klant worden aangemeld. Dat kan voor de volgende categorieën:

  1. beveiligingsmanager/directeur
  2. beveiligingsadviseur
  3. partnerschap
  4. klantenservice-initiatief
  5. initiatief van politie/wetshandhaving
  6. beveiligingstrainingsinitiatief
  7. nieuw beveiligingsproduct
  8. beveiligingsteam
  9. jonge beveiligingsprofessional
  10. contractbeveiligingsbedrijf

Verder is er een award voor ‘lifetime achiefment’, dus voor de meest prijzenswaardige levensloop.

Schijnwerpers
De OSPA’s bieden de mogelijkheid om de beste bedrijven, mensen en projecten in de schijnwerpers te zetten. Het gaat om initiatieven die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de veiligheid in de Benelux. Met de awards worden mensen erkend en bedankt voor hun innovatie, flexibiliteit, toewijding en vindingrijkheid in het kader van veranderende en soms uitdagende situaties. Dat is noodzakelijk, omdat de veiligheidssector het verdient om formeel erkend te worden voor de bijdrage en het uitstekende werk dat zij doet. Werk dat helaas vaak onopgemerkt blijft. De nominaties worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die ervoor zorgt dat alle inzendingen een eerlijke en gelijke kans op succes hebben.
De finalisten worden begin augustus aangekondigd en de winnaars worden bekendgemaakt na de Benelux OSPAs Thought Leadership Summit, die op 6 september 2022 zal plaatsvinden in Ingenhousz in Breda.

Sponsormogelijkheden
De uitreiking van de OSPA’s trekt een hoogwaardig publiek aan en genereert internationale publiciteit. Dat maakt het interessant voor bedrijven om als sponsor te participeren. Dat kan op vele manieren. Wie heel uitgebreid onder de aandacht wil komen, kan kiezen voor het hoofdsponsorschap. Dat levert een maximum aan positieve publiciteit op. Daarnaast kan één van de elf categorieën worden gesponsord. Vanwege de objectiviteit is het dan niet mogelijk om in dezelfde categorie ook kandidaat te zijn. Verder is het nog mogelijk om de trofee of de borrel te sponsoren of een losse tabletop in de expositieruimte te bestellen. In alle gevallen levert dit veel goodwill op bij personen en organisaties die uitblinken in het beveiligingsvak. Uitgebreide informatie over de voordelen en kosten van sponsoring is te vinden op deze website.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner