Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

JMB Groep

i-Pro

Akuvox

Eagle Eye Networks

HID

ARAS

Bydemes

Top Security

IDIS

Eizo

Regio Control Veldt

Ajax Systems

Trigion

Explicate

CDVI

SOBA

Alphatronics

Genetec

Nimo Dog Security

Gold-IP

VideoGuard

Hikvision

EAL

DZ Technologies

HD Security

SmartCell

CardAccess

OSEC

Masset Solutions

VEB

Unii

CSL

Kiwa

Avigilon Alta

Securitas

SMC Alarmcentrale

NIBHV

PG Security Systems

Oribi ID Solutions

G4S

Uniview

Hanwha Vision Europe

Sequrix

Nenova

Brivo

BHVcertificaat.online

Crown Security Services

Add Secure

Advancis

NetworxConnect

Lobeco

Milestone

SmartSD

Seris

VBN

Nimo Drone Security

Seagate

VVNL

2N

ADI

ASSA ABLOY

De Beveiligingsjurist

Service Centrale Nederland

ASIS

Traka ASSA ABLOY

GFT

Connect Security

Multiwacht

Paraat

RoSecure

20face

Bosch Security Systems

Paxton

Dero Security Products

Optex

Secusoft

Alarm Meldnet

VAIBS

Centurion

Keyprocessor benoemt nieuwe medewerkers

25 februari 2007
Redactie
22:33

Keyprocessor, producent van ge?ntegreerde security management oplossingen, heeft Hans Tupker aangesteld als commercieel product manager IP-video en Ramon van den Hoogen als pre-sales engineer IP-video.

Hans Tupker is in deze functie verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van Keyprocessors IP-video en CCTV-activiteiten. Hij vormt hierbij de schakel tussen de ontwikkelingsafdeling en het verkoopteam en is belast met het maken van productkeuzes. Daarnaast inventariseert hij de beveiligingswensen van klanten en vertaalt deze naar het productbeleid van Keyprocessor. Maar ook richt Hans zich op commerci?le ondersteuning in de vorm van verkooppresentaties, workshops, seminars en klantendagen.

Hans Tupker heeft ruim zeventien jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Bij Lobeco Beveiligingen heeft hij gewerkt als account manager CCTV & Toegangscontrole. Hij was hierbij verantwoordelijk voor het geven van verkoopadvies op het gebied van CCTV en toegangscontrole aan beveiligings- en e-installateurs.

?Ik ervaar het als een uitdaging en eer om een significante bijdrage te kunnen leveren aan Keyprocessors ambities om IP-Video te integreren in iProtect en om daarmee het huidige marktaandeel te vergroten,? aldus Hans Tupker.

Ramon van den Hoogen richt zich in zijn nieuwe functie in het bijzonder op de ondersteuning rondom IP-Video & CCTV. Hij vormt de schakel tussen het verkoopteam enerzijds en leveranciers en fabrikanten van Keyprocessor anderzijds. Van den Hoogen is tevens belast met het maken van offertes, het voorstellen van oplossingen bij klanten en het maken van demo’s voor klanten.

Ramon van den Hoogen heeft ruim zes jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Bij FR Security heeft hij hiervoor gewerkt als project specialist, waarbij de nadruk lag op CCTV. Hij was hierbij verantwoordelijk voor het geven van verkoopadvies op het gebied van CCTV en voor technische en projectondersteuning.

?De verschuiving van CCTV naar IP-video is reeds ingezet, maar ik voorzie een enorme omslag binnen een paar jaar,? aldus Ramon van den Hoogen. ?Keyprocessor springt hierop in door IP-video in het iProtect security management systeem te integreren. Deze rol als technology-pusher spreekt mij enorm aan en ik draag graag mijn steentje bij aan deze uitdaging!?

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner