Kno-Tech RFID-terreinbeveiliging positief getest

Recent heeft Kno-Tech met succes haar PerimeterLocator systeem mogen presenteren aan de relaties en klanten van HERAS tijdens de HERAS Zomer Event.

Kno-Tech RFID-TerreinbeveiligingDe PerimeterLocator van Kno-Tech is het eerste systeem in de wereld dat zorgt voor een draadloze beveiliging van omheiningen met behulp van speciale RFID-detectoren. Deze RFID-detectoren vereisen geen externe voeding of bekabeling waardoor de installatie eenvoudig, snel en goedkoop uitgevoerd kan worden.

Het PerimeterLocator systeem is eerder uitvoerig getest door Heras. Het draadloze systeem is onder andere getest op klimmen over het hekwerk, het doorknippen van het hekwerk, sabotage van het systeem, de snelheid van het systeem, vals alarm afgifte, winddetectie en vanzelfsprekend de betrouwbaarheid van de PerimeterLocator alarmmeldingen. Uit de testen kwam naar voren dat het PerimeterLocator-systeem van Kno-Tech eenvoudig gekoppeld kan worden aan aanwezige inbraakalarm- en/of camerasystemen. Zodoende ontstaat er een volledig gesloten systeem met een snelle en tot op ongeveer 2 meter nauwkeurige controle van een incident.

Deel dit artikel via: