KPN en Siemens richten beveiliging partnership KSS op

KPN en Siemens zijn een partnership aangegaan: KSS (KPN Siemens Security). KSS biedt ge?ntegreerde beveiligingsoplossingen. Havens, luchthavens, bedrijventerreinen en logistieke knooppunten horen tot de gebieden waarop KSS als grootste speler in deze markt actief wil worden. KSS heeft recentelijk van het Havenschap Moerdijk de opdracht gekregen voor de beveiliging van haar haven- en industrieterreinen.

KSS realiseert integrale veiligheidsketens, waarbij mensen, objecten, data en transporten centraal staan. Daarbij wordt de nadruk niet steeds gelegd op het opwerpen van nieuwe barri?res, maar op het, na verificatie, ogenschijnlijk ongehinderd toe- en doorlaten van de juiste mensen, data en goederen om een snelle afwikkeling te garanderen.

KSS wil de klant the best of both worlds bieden. De knowhow van KPN op het gebied van ICT-infrastructuur (zoals voice- en datacommunicatie, informatieopslag, informatiebeveiliging en meldkamersystemen) en de knowhow van Siemens op het gebied van beveiliging (detectiesystemen, videosystemen, gebouwbeheeroplossingen en biometrie). Met de opdracht van Havenschap Moerdijk is in de eerste fase een bedrag van meer dan ??n miljoen euro gemoeid. KPN en Siemens hebben in ons land een lange historie van samenwerking die al meer dan een eeuw teruggaat.

Link: www.siemens.nl

Deel dit artikel via: