Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Add Secure

Connect Security

ASSA ABLOY

Crown Security Services

Securitas

Avigilon Alta

Nimo Drone Security

Trigion

Multiwacht

JMB Groep

Brivo

Eizo

Nimo Dog Security

i-Pro

SOBA

G4S

Top Security

VEB

OSEC

HD Security

SmartCell

Bosch Security Systems

Alarm Meldnet

CDVI

Uniview

BHVcertificaat.online

Milestone

2N

Eagle Eye Networks

Masset Solutions

NetworxConnect

IDIS

Sequrix

Akuvox

VideoGuard

Genetec

Lobeco

Centurion

Regio Control Veldt

Service Centrale Nederland

ADI

Bydemes

CardAccess

Paraat

DZ Technologies

Traka ASSA ABLOY

CSL

Nenova

De Beveiligingsjurist

Hanwha Vision Europe

Kiwa

SMC Alarmcentrale

NIBHV

Paxton

ASIS

Oribi ID Solutions

VBN

Dero Security Products

VAIBS

PG Security Systems

Hikvision

EAL

Ajax Systems

Explicate

HID

ARAS

Optex

RoSecure

Secusoft

Unii

Seris

GFT

Gold-IP

20face

Advancis

Alphatronics

Seagate

VVNL

SmartSD

Lancering unieke totaaloplossing tegen winkelcriminaliteit

26 november 2008
Redactie
23:04

ADT Fire & Security, Schalke & Partners Bedrijfsrecherche, Unisoft Retail Solutions en Unisoft Total Services hebben competenties uit verschillende vakgebieden samengevoegd. Dit heeft geresulteerd in één totaaloplossing voor de aanpak van zowel interne als externe winkelcriminaliteit.

Steeds meer retailers zijn slachtoffer van winkelcriminaliteit. De jaarlijkse schade ten gevolge van winkelcriminaliteit bedraagt € 645 miljoen . Van alle ondernemers heeft een kwart al eens met een vorm van interne criminaliteit te maken gehad .

Deze totaaloplossing is op 20 november gelanceerd tijdens het seminar ‘Winkel beveiligen doe je zo!’ bij Kasteel de Vanenburg te Putten. Onder leiding van dagvoorzitter Bob Hoogenboom, hoogleraar Forensic Business Studies aan de Universiteit Nyenrode, spraken misdaadverslaggever John van den Heuvel en Ruud de Weerd, Manager Derving en Veiligheid bij De Bijenkorf, over de ontwikkelingen op het gebied van winkelcriminaliteit en hun ervaringen hierin. Daarnaast werd de nieuwe totaaloplossing op het gebied van winkelbeveiliging gepresenteerd en met groot enthousiasme door de aanwezige retailers ontvangen.

De POS oplossing van Unisoft heeft een unieke fraudepreventie functionaliteit waarbij fraude in beeld en statistische gegevens wordt vastgelegd. Daarnaast biedt ADT een business intelligence tool die breder toepasbaar is. Deze business intelligence oplossing – ‘Sensormatic Analytics’ – verbetert de besturing van de retailorganisatie en het nemen van belangrijke beslissingen. Deze oplossing omvat een compleet pakket aan preventietools waarmee u de bedrijfsvoering efficiënter en doelmatiger kan maken. Door flexibele data-analyse mogelijkheden kunt u uitzonderingen signaleren en deze cijfermatig onderbouwen met als uiteindelijk doel de verlies- en winstrekening en balans positief te beïnvloeden.

Schalke & Partners Bedrijfsrecherche kan daarna door het analyseren van data en statistische gegevens waarvan afwijkingen in ondermeer kassagedrag afleiden. Daarnaast kunt u Schalke & Partners inschakelen voor ondermeer de selectie van nieuw personeel door bijvoorbeeld employee screening. UTS beheert tenslotte als drager van de diensten de totale infrastructuur voor de diensten met o.a. alarm en camerabewaking, Voice over IP, IP PIN incl. levering en beheer apparatuur.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

Seagate

SequriX

Videoguard

Wordt een partner