Lars Thinggaard vertrekt als CEO bij Milestone Systems

Na maar liefst 17 jaar heeft CEO Lars Thinggaard van Milestone Systems besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. De Raad van Bestuur van het in videomanagementsoftware gespecialiseerde bedrijf is een open zoektocht gestart naar een ​​opvolger. In de tussentijd is de leiding in handen van CFO Lars Larsen.

Na de aankondiging zei Lau Normann Jørgensen, voorzitter van Milestone Group: “Ik ben Lars zeer dankbaar voor de energie, visie en toegewijding richting onze medewerkers, partners en klanten.
Lars Larsen, Chief Financial Officer en interim-CEO: “Ik wil Lars bedanken. Hij heeft een cruciale rol gespeeld bij de ontwikkeling van Milestone. Met zijn vooruitblik is Milestone een sterk en goed gepositioneerd bedrijf geworden.”

Startups
Lars Thinggaard is al 17 jaar President en CEO van Milestone Systems en was daarvoor lid van de niet-uitvoerende raad. Sinds de overname door Canon Group in 2014 heeft hij Milestone geleid als een op zichzelf staand bedrijf binnen de Canon Group. Onder zijn leiding is Milestone uitgegroeid tot een bedrijf met een sterk team en een mooie toekomst. Vooruitkijkend, als investeerder en niet-uitvoerend voorzitter van verschillende startup-bedrijven, ziet Thinggaard dat dit het juiste moment is om verder te gaan en zich te concentreren op deze nieuwe initiatieven. Hij wil ook graag de flexibiliteit en tijd hebben om zijn nieuwe boek, Tech for Life, dat binnenkort zal verschijnen, te promoten.

Deel dit artikel via: