Leergang Security en Recht afgesloten met diploma’s

Tijdens een diner vond de uitreiking plaats van de diploma’s van de Post-HBO Registeropleiding Security en Recht, die onder leiding van Felix Olijslager georganiseerd wordt door SOBA Security Opleidingen.
Eén avond was voor de deelnemers aan de open inschrijving en één avond voor de deelnemers van FMHaaglanden in aanwezigheid van George van Kamp. SOBA feliciteert de in totaal 18 geslaagden van harte met hun welverdiende diploma’s en dankt vakdocent Felix Olijslager van het NISeR Security en Recht voor zijn fantastische lessen met illustrerende voorbeelden. Op 1 maart gaat al weer de volgende groep aan de slag.

Antwoorden
Tijdens de post-HBO Registeropleiding Security en Recht worden antwoorden gegeven op juridische vraagstukken waar men tegenaan kan lopen in de securitybranche. Denk aan vragen zoals: Wat zegt de AVG over cameratoezicht? Wat zijn de voorwaarden om een visitatie uit te voeren en moet iemand hieraan meewerken? Kan de schade op de fraudeur verhaald worden? Aan welke eisen moet een aangifte voldoen? In de blended learning opleiding van SOBA  worden niet allen antwoorden gegeven op deze vragen, maar krijgen de deelnemers ook duidelijk lesmateriaal, een betrokken docent en hulp wanneer dat nodig is.

Deel dit artikel via: