Leverdatum Traka Touch Pro bekend gemaakt

Na de introductie tijdens Security Essen kondigt Traka nu aan dat de nieuwe Traka Touch Pro vanaf 3 januari leverbaar wordt. Dit sleutelbeheersysteem vervangt de Traka Touch, die nog tot 17 februari besteld kan worden.

Het nieuwe slanke, moderne en modulaire ontwerp is neutraal en aantrekkelijk, waardoor het in nagenoeg elke omgeving past. Het is snel en eenvoudig te monteren, te installeren en te configureren en biedt extra ruimte voor het opbergen van sleutels. Dat laatste is gerealiseerd door de hoogte en diepte van de kast te verbeteren.
Het nieuwe en verbeterde slanke, eigentijdse ontwerp zorgt ervoor dat het systeem zowel veilig als duurzaam is. Een robuust drielaags frame, een massief achterpaneel en meervoudig afsluitbare interne veiligheidsbeugels met een centrale vergrendeling zijn een paar extra veiligheidsfuncties om de bescherming van waardevolle voorwerpen en sleutels te verbeteren. De kast wordt afgesloten met een krasbestendige deur van polycarbonaat van 6 mm en een uniek elektromechanisch beveiligd slot en meervoudige interne veiligheidsbeugels met centrale vergrendeling. De deurscharnieren die zijn getest op meer dan 1 miljoen deurbewegingen. Medio januari is de Traka Touch Pro systemen zelf te ervaren in de showroom in Berkel en Rodenrijs.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: