Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

JMB Groep

Eagle Eye Networks

Hikvision

Regio Control Veldt

PG Security Systems

Nimo Drone Security

Sequrix

Kiwa

HD Security

Service Centrale Nederland

Nimo Dog Security

VBN

G4S

Bydemes

Network Optix

DZ Technologies

Lobeco

De Beveiligingsjurist

SOBA

BHVcertificaat.online

RoSecure

Akuvox

Paraat

Multiwacht

Optex

Unii

i-Pro

CSL

GFT

CardAccess

Bosch Security Systems

Seagate

VVNL

Add Secure

Brivo

Nenova

VAIBS

Secusoft

Alphatronics

Traka ASSA ABLOY

Securitas

NIBHV

2N

ASIS

Gold-IP

Connect Security

ADI

Crown Security Services

Alarm Meldnet

Eizo

Milestone

Advancis

ASSA ABLOY

Centurion

SmartSD

EAL

NetworxConnect

Top Security

Ajax Systems

Avigilon Alta

ARAS

Dero Security Products

VideoGuard

CDVI

VEB

Explicate

Oribi ID Solutions

SMC Alarmcentrale

OSEC

SmartCell

20face

Masset Solutions

Hanwha Vision Europe

HID

Trigion

IDIS

Paxton

Uniview

Genetec

Seris

Lobeco brengt compacte en universele alarmkiezers

22 maart 2021
Redactie
11:17

Voor het verzenden van alarmmeldingen naar de particuliere alarmcentrale brengt Lobeco de UC140 en UC240 van Interlogix. Deze producten zijn geschikt voor zowel inbraak- als brandmeldingen. Het bewakingspad is gebaseerd op mobiele IP- en SIM 4G / 2G-technologie.

De Universele UC140 UltraSync Communicator biedt acht ingangen en twee uitgangen. Het is een alarmsignaleringseenheid met één lijn voor het verzenden van alarmsignalen van het alarmpaneel van een klant naar een Central Monitoring Station (CMS). De UC140 is volgens Lobeco ideaal voor vereisten met een laag tot gemiddeld risico. Het is een kleine unit en met een eenvoudige drukknopinstallatie kan hij in een mum van tijd operationeel worden gemaakt. De single-path alarmsignaleringseenheid kan elk van de belangrijkste mobiele netwerken van de EU gebruiken om alarmsignalen over 4G of 2G te verzenden.

Lage, gemiddelde en hoge risico’s
De universele UltraSync TCP/IP + 4G kiezer heeft zestien ingangen en drie uitgangen. De UC240 UltraSync Communicator is een alarmsignaleringseenheid met twee paden voor het verzenden van alarmsignalen van het alarmpaneel van een klant naar een Central Monitoring Station (CMS). Dankzij de dual-path monitoring is hij geschikt voor locaties met een laag, gemiddeld en hoog risico, met inbegrip van inbraakapplicaties, brand en meer. Deze bewaakte alarmsignaalinrichtingen zijn klein genoeg om in de meeste alarmpanelen te passen. Ze gebruiken twee signalen. Als het primaire pad uitvalt, wordt het secundaire pad geactiveerd. En als dat gebeurt, gebruikt het secundaire pad de rapportage- en pollingtijden van het primaire pad. Het primaire pad maakt gebruik van IP-technologie om alarmsignalen te verzenden via het netwerk of de breedband-hub van de klant. Het secundaire pad maakt gebruik van mobiele 4G- of 2G-connectiviteit – met dubbele simkaarten voor extra back-up.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Videoguard

SequriX

Suricat

Seagate

Wordt een partner