Lobeco distributeur HD-videoservers van Secure Logiq

Lobeco Fire + Security is voor de Benelux distributeur geworden van Secure Logiq. Secure Logiq is producent van ‘ultra high performance’ HD-videoservers en is volledig toegespitst op de ontwikkeling van geavanceerde videodataverwerking en opslagtechnologie voor de video-surveillance-industrie.

Sinds 2011 ontwikkelt Secure Logiq het ontbrekende stukje van de HD-video-surveillance-puzzel, zegt Lobeco. De servers van deze fabrikant zijn speciaal ontworpen voor HD-surveillance. Volgens de distributeur een nieuw concept in de video-surveillance-industrie, waarbij een team van technische experts meer dan 60 jaar ervaring heeft met zowel IP CCTV als servers. Secure Logiq concentreert zich op het leveren van producten met de grootste opslagcapaciteit, de snelste en beste prestaties op het gebied van HD-videoverwerking en opslagtechnologie, aldus Lobeco.
Het productassortiment van Secure Logiq omvat werkstations, HD servers en Client Stations waarmee video-surveillance-systemen kunnen worden geoptimaliseerd. De Secure Logiq productenrange is volgens de distributeur scherp geprijsd en geschikt voor kleine, middelgrote tot grote toepassingen.

Voor meer informatie: www.lobeco.nl/securelogiq

Deel dit artikel via: