Lobeco integreert Avigilon VMS met MOTOTRO-radiosysteem

Met Avigilon Radio Alert brengt Lobeco een integratie tussen gebruiksvriendelijke videobeheersoftware met geavanceerde kunstmatige intelligentie en videoanalyse enerzijds en tweeweg radio’s met een uitzonderlijke spraakkwaliteit anderzijds.

Deze oplossing stelt gebruikers in staat om alarmen van Avigilon Control Center (ACC) te ontvangen en te erkennen via hun MOTOTRBO radiosysteem. Waarschuwingen van activiteiten die plaatsvinden, worden rechtstreeks naar de radio’s verzonden via sms en/of tekst naar spraakwaarschuwingen. Hierdoor kan het beveiligingspersoneel via de MOTOTRBO-radio’s worden gewaarschuwd, zodat ze bij analyse of toegangscontrole snel een onderzoek kunnen instellen zonder de activiteit op een computerscherm te hoeven volgen.
Avigilon Radio Alert helpt met veiligere en sterkere bescherming van personeel, docenten en studenten met realtime melding van potentiële beveiligingsbedreigingen. Daarnaast maximaliseert het volgens Lobeco investeringen met een geïntegreerde oplossing die gebruik maakt van de sterke punten van videobeheersoftware met analyse, integratie van toegangsbeheer en betrouwbare tweeweg radiocommunicatie.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: