Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Add Secure

Eagle Eye Networks

Paraat

RoSecure

VBN

Kiwa

Optex

2N

SOBA

Masset Solutions

Bosch Security Systems

De Beveiligingsjurist

ASIS

Bydemes

Gold-IP

Secusoft

HD Security

i-Pro

Sequrix

Nimo Drone Security

IDIS

Centurion

Multiwacht

Hanwha Vision Europe

CardAccess

Uniview

Explicate

Genetec

20face

VAIBS

CDVI

JMB Groep

Trigion

Dero Security Products

SMC Alarmcentrale

ASSA ABLOY

NIBHV

ARAS

SmartCell

Hikvision

Akuvox

VEB

Alphatronics

GFT

Paxton

Unii

Seagate

EAL

Crown Security Services

SmartSD

NetworxConnect

PG Security Systems

Service Centrale Nederland

Regio Control Veldt

Brivo

ADI

Ajax Systems

Alarm Meldnet

Advancis

HID

G4S

Oribi ID Solutions

VVNL

Nenova

Securitas

Top Security

Milestone

Traka ASSA ABLOY

Lobeco

DZ Technologies

BHVcertificaat.online

OSEC

Avigilon Alta

CSL

Connect Security

Eizo

Nimo Dog Security

Seris

VideoGuard

M2M Services brengt redundante kiezer voor brandalarmen

29 juni 2022
Redactie
10:19

Met de MQ03-LTE-M-EN54 introduceert M2M Services een EN54-21- en RED-gecertificeerde kiezer voor brandmeldsystemen. Het apparaat is volgens de fabrikant een perfecte oplossing om bestaande vaste installaties te upgraden of zelfs om op een nieuwe locatie te monteren.

De MQ03-LTE-M-EN54 wordt volgens M2M Services geïntroduceerd als antwoord op de lokale marktbehoeften. Het apparaat is universeel, EN54-21- en RED-gecertificeerd en klaar voor 5G. Het werkt op de nieuwe LTE CAT-M1-netwerken en ondersteunt meerdere operators per land, zoals Vodafone, KPN en T-Mobile in Nederland, KPN, Proximus en Mobistar in België en Orange, P&T en TANGO in Luxemburg. Dat levert een buitengewone redundantie op. Als één netwerk het laat afweten, zijn er nog twee andere beschikbaar.

Vooraf ingesteld
De communicator ondersteunt een Dialer-Capture-interface en heeft een optie om verbinding te maken met maximaal vier relaisuitgangen van de brandmeldcentrale. Hiermee kunnen installateurs de communicatie op afstand diagnosticeren of het apparaat configureren via de RC-control mobiele applicaties, beschikbaar voor Android en iOS. De MQ03-LTE-M-EN54 is vooraf al ingesteld en meldt gebeurtenissen aan meer dan tien meldkamers in de Benelux.

Sinds het begin van het jaar is de wereldwijde fabrikant M2M Services op de Benelux markt gekomen. Het bedrijf levert producten aan professionele alarmbedrijven in meer dan veertig landen op vijf continenten. M2M Services heeft zijn hoofdkantoor in Sofia, Bulgarije en heeft ook een kantoor in Florida. Het bedrijf debuteerde op het jaarlijkse FireSafety & Security Event in Den Bosch en heeft partnerschappen met toonaangevende dealers in de regio, zoals Connect2Safety, Alarm Meldnet en Top Security gesloten. Meer informatie is per e-mail op te vragen.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

SequriX

Seagate

Videoguard

Wordt een partner