Management Team onderzocht waardering beveiligingsbedrijven

Management Team heeft op basis van enquêtes onder zakelijke beslissers onderzocht welke beveiligingsbedrijven op de hoogste waardering kunnen rekenen. Securitas scoort in het algemeen het hoogst, gevolgd door G4S en Trigion.

Op de vierde en de vijfde plaats volgen de veel kleinere bedrijven ASI Security Nederland en Profi-Sec Security. Ook Chubb Fire & Security en SERIS Security komen voor in de top 10. De beste ‘runner up’ was het afgelopen jaar ASSA ABLOY en dan de tak die voorheen Burgman Security heette. NVD Beveiligingen en D&B Security volgen op de tweede en de derde plaats.

Loyale klanten, klantgerichtheid en productleiderschap
De meeste loyale klanten heeft Securitas. Profi-Sec Security moet op dit gebied genoegen nemen met de tweede plaats, gevolgd door Trigion, G4S en SERIS Security. G4S staat daarentegen bovenaan voor wat betreft klantgerichtheid. Securitas staat hier op de tweede plaats en ASI Security Nederland staat op nummer 3. De hoge score van ASI Security Nederland mag verwondering oproepen, want over het bedrijf uit Purmerend is zelfs online niet of nauwelijks iets te vinden. Kennelijk doet men toch iets heel goeds, want op de lijst ‘productleiderschap’ prijkt het bedrijf bovenaan, gevolgd door Securitas en Intergarde Beveiliging. Ook op het gebied van excellente uitvoering weet ASI Security Nederland de derde plaats te halen. Hier staan Securitas op de eerste en Trigion op de tweede plaats.

De volledige lijst is hier te vinden.

Deel dit artikel via: