Marc Giese nieuwe CEO van Royal Boon Edam International

Royal Boon Edam International kondigt de benoeming aan van Marc Giese als nieuwe Chief Executive Officer van de Groep. Hij gaat vanaf 1 april leiding geven aan het bedrijf. Niels Huber, de huidige CEO, draagt zijn CEO-verantwoordelijkheden over en gaat zich richten op zijn rol als voorzitter. 

Marc Giese heeft uitgebreide ervaring in het leiden van internationale industriële bedrijven en heeft een indrukwekkende staat van dienst in het organiseren en ontwikkelen van pan-Europese structuren voor verkoop, diensten en operaties in de afgelopen 20 jaar. Zijn voorganger Niels Huber heeft Boon Edam met succes naar nieuwe hoogten geleid door een effectieve strategie te implementeren. Na zorgvuldig beraad besloot Huber om Giese aan te stellen als de nieuwe CEO en terug te keren naar zijn oorspronkelijke rol als voorzitter van een nieuw toezichthoudend orgaan, wat de betrokkenheid van de familie Huber bij de Boon Edam Group verzekert.

Een nieuwe strategische uitdaging aangaan
In 2020 herijkte Boon Edam zijn wereldwijde strategie en stelde het bedrijf uitdagende doelen voor 2025. De komende jaren verwacht het de vruchten te plukken van de recente marktontwikkeling en kritische investeringen die al zijn gedaan in producten en diensten. Al bijna 150 jaar gebruikt de Boon Edam Groep nieuwe marktontwikkelingen als basis voor groei – en nu is het volgens het bedrijf tijd om te evolueren naar een nieuw tijdperk met Giese aan het roer. Hij zegt: “Ik ben verheugd om mij bij Boon Edam aan te sluiten en kijk ernaar uit om met het team samen te werken om voort te bouwen op de sterke punten van het bedrijf en de klanten van Boon Edam de best mogelijke ervaringen van de marktleider in de branche te bieden.”

Deel dit artikel via: