Masset Solutions introduceert Siemens Cerberus Connect

Masset Solutions biedt klanten met een brandbeveiligingssysteem van Siemens de mogelijkheid om gebruik te maken van Siemens Cerberus Connect. Dit is een softwareplatform in de vorm van een app voor het beheer en de bediening van brandmeldsystemen. Deze service is ook beschikbaar voor toekomstige klanten van Masset Solutions.

Met de Siemens Cerberus Connect App biedt Masset Solutions klanten een centraal punt waar zij toegang hebben tot de controle- en monitoringsystemen van hun pand. Het is mogelijk om deze systemen vanaf één locatie te beheren en te bewaken. Met deze app hebben klanten gemakkelijk toegang tot de live-statussen van hun locaties, de geschiedenis van hun systemen en pushmeldingen die zijn aangepast aan de rollen binnen het bedrijf.
De app biedt tevens geavanceerde functies om het testproces van de detectoren van de klant te stroomlijnen en te integreren met Cerberus Portal. Door deze innovatieve toevoeging kan Masset Solutions haar dienstverlening naar een hoger niveau tillen en de veiligheid van haar klanten nog beter waarborgen.

Online beheer van Siemens beveiligingssystemen
Met de introductie van Siemens Cerberus Connect breidt Masset Solutions haar dienstverlening op het gebied van beveiliging verder uit. Deze app biedt klanten de mogelijkheid om op afstand hun beveiligingssystemen te monitoren, te controleren en te beheren. Hierdoor kunnen zij snel en adequaat reageren op eventuele problemen en blijven zij te allen tijde op de hoogte van de status van hun systemen. De app vormt daarmee een belangrijke stap in het bieden van een complete en hoogwaardige service op het gebied van beveiliging.
Met de lancering van Siemens Cerberus Connect heeft Masset Solutions wederom een stap gezet in het verbeteren en uitbreiden van haar aanbod aan beveiligingstechnologie en -diensten. Het team zet zich dagelijks in om klanten de best mogelijke beveiliging te bieden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Masset Solutions is telefonisch bereikbaar via 088 – 77 88 300 (ma-vr, 09.00-17.00) of per mail.

Deel dit artikel via: