Medewerker Trigion 50 jaar in dienst

Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd deze week beveiligingsmedewerker Nico Hartmans in het zonnetje gezet. Hij is deze maand maar liefst 50 jaar in dienst bij Trigion (en haar rechtsvoorgangers). Toevallig is dat ook moederbedrijf Facilicom dit jaar haar 50 jarig jubileum viert. 
Ieder jaar zet Facilicom medewerkers in het zonnetje die 12,5, 25 en soms zelf 40 jaar in dienst zijn. Maar 50 jaar is toch echt wel uniek. Nico Hartmans dacht voor een interview naar het hoofdkantoor in Schiedam te komen, maar hij werd daar verrast door de directie, zijn leidinggevende én zijn vrouw, zoon en kleinzoon. Ter gelegenheid van zijn jubileum ontving de de jubilaris uit handen van algemeen directeur Ellen Groenewoudt een speciale erepenning, in het bijzijn van Martine Geurts (vicepresident-directeur Facilicom).
Ellen Groenewoudt: “Ik ben er trots op dat we met de heer Hartmans maar liefst 50 jaar ervaring en vakmanschap in huis hebben en dat we medewerkers zo lang aan onze organisatie kunnen binden.”

Deel dit artikel via: