Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Genetec

Milestone

ARAS

EAL

Nimo Dog Security

Multiwacht

De Beveiligingsjurist

Explicate

Avigilon Alta

VideoGuard

Centurion

Brivo

VEB

NetworxConnect

SmartCell

Top Security

VAIBS

RoSecure

ASIS

GFT

Uniview

Traka ASSA ABLOY

Seagate

Oribi ID Solutions

Trigion

Dero Security Products

CSL

Sequrix

Nenova

PG Security Systems

HID

ASSA ABLOY

Eizo

Eagle Eye Networks

Hikvision

Bydemes

Connect Security

SMC Alarmcentrale

JMB Groep

Masset Solutions

Optex

Akuvox

ADI

Alarm Meldnet

SmartSD

NIBHV

Alphatronics

Add Secure

DZ Technologies

Unii

CDVI

VBN

Securitas

2N

Crown Security Services

Secusoft

OSEC

20face

HD Security

IDIS

VVNL

BHVcertificaat.online

Nimo Drone Security

Bosch Security Systems

G4S

Hanwha Vision Europe

CardAccess

Service Centrale Nederland

Lobeco

Paraat

Seris

Regio Control Veldt

Kiwa

Advancis

i-Pro

Ajax Systems

SOBA

Paxton

Gold-IP

Meer controle over beveiliging met Honeywell Maxpro Intrusion

17 oktober 2022
Redactie
06:18

Het Honeywell MAXPRO® Intrusion-beheerpaneel levert een volledig geïntegreerde, in de cloud gehoste oplossing voor inbraakdetectie en toegangsbeheer. Het onderdeel van het MAXPRO® cloud-portfolio, maakt voor kleine tot middelgrote bedrijven de beveiliging op één of meerdere locaties eenvoudig en schaalbaar.

Honeywell MAXPRO® Cloud is een cloudgebaseerde beveiligingsoplossing die is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven met meerdere locaties. Het biedt effectieve en efficiënte beveiliging en veiligheid, terwijl de IT-kosten en toekomstige investeringen worden geminimaliseerd. De oplossing integreert toegangsbeheer, videotoezicht en inbraakdetectie in een geïntegreerd en gebruiksvriendelijk platform. Gebruikers kunnen hun beveiligingssysteem overal en altijd beheren via elke standaard webbrowser of via de bijbehorende app.

Snellere configuratie en installatie
De oplossing biedt configuratie en beheer op afstand van locaties, apparaten, schema’s en gebruikers, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en de efficiëntie van installaties met meerdere locaties wordt gestroomlijnd. De plug-and-play-connectiviteit van het bedieningspaneel maakt de installatie eenvoudig. Het maakt ook automatische adressering van apparaten en cloudgebaseerde configuratie mogelijk, waardoor de aanmaakkosten en installatietijd worden verminderd.

Altijd up-to-date systeem
Honeywell MAXPRO® Cloud maakt servers of software overbodig dankzij het in de cloud gehoste, schaalbare, uitbreidbare, efficiënte platform, beschikt over een beveiligde https-aanmelding en 256-bits codering en integreert inbraak, toegangsbeheer en videotoezicht met plug-and-play apparaatverbinding. De oplossing bespaart installatietijd op locatie dankzij mogelijkheden als het vooraf configureren van accounts, locaties en schema’s, stelt gebruikers in staat om sites, apparaten, schema’s, machtigingsgroepen en gebruikers op meerdere sites vanuit de cloud te configureren en te beheren, maakt updates van zowel paneelfirmware als randapparatuur vanuit de cloud mogelijk om altijd een up-to-date en beveiligd systeem te hebben en groeit en schaalt mee met de behoeften van  de klant. Wel is het noodzakelijk om een ​​account aan te maken bij MAXPRO® Cloud voordat de MPI-controlepanelen te gebruiken zijn.

Infrastructuur met slechts twee aders
Honeywell MAXPRO® Intrusion maakt gebruik van V-Plex® adresseerbare technologie. V-Plex® is een gepatenteerde polling loop-technologie die gebruik maakt van kabels met slechts twee aders in plaats van vier. Zo biedt V-Plex® aanzienlijke voordelen ten opzichte van de conventionele vierdraads multiplex—voor een efficiënte uitbreiding van randapparatuur, zoals bewegingssensoren, alarmcontacten of glasbreukdetectoren en puntidentificatie naar het centrale controlestation.
V-Plex®-apparaten gebruiken bovendien minimale hoeveelheden stroom, waardoor er minder hulpvoedingen nodig zijn. Ze beschikken ook over een snelle, nauwkeurige identificatie en responspunt-ID, zodat gebruikers snel de alarmbron kunnen lokaliseren vanaf het toetsenbord en de informatie kunnen doorgeven aan de juiste autoriteiten. Ze verbeteren ook het vermogen om defecten te diagnosticeren en op te sporen. Dit betekent dat installatie- en serviceprofessionals ter plaatse kunnen komen en de exacte locatie van het probleem kennen, waardoor servicebezoeken efficiënter worden.

De voordelen van een cloudgebaseerd platform
Het systeem is eenvoudig te installeren, gebruiken en beheren. Het zorgt voor lagere kosten, omdat geen server- of software-installatie nodig zijn. Gebruikers hebben alleen een internetbrowser en/of de mobiele app nodig. Installatie – zelfs op meerdere locaties – duurt eerder uren dan dagen.
De hogere beveiliging helpt onnodige alarmen te verminderen en kan krimpincidenten verminderen. Met integratie van toegang, video en inbraak kunnen incidenten sneller worden geïdentificeerd en beheerd. De continue statuscontrole van het systeem bewaakt apparaten op mogelijke storingen of verloren communicatie, waardoor uitvaltijd wordt verminderd.
Het is een schaalbare en toekomstbestendige oplossing die ook verbeterde zichtbaarheid biedt door functies zoals de intuïtieve gebruikersinterface en de krachtige mobiele app, samen met een aanpasbaar dashboard met weergavemogelijkheden op meerdere locaties. Machtigingen en toegang kunnen eenvoudig worden beheerd op meerdere sites.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner