MIC-camera’s met open cameraplatform voor apps

Bosch introduceert een revolutionair nieuw assortiment MIC inteox 7100i-camera’s. Deze werken op het nieuwe INTEOX open cameraplatform, waarmee appontwikkelaars en integratiepartners probleemloos onbeperkte softwareapps kunnen ontwikkelen op basis van een gemeenschappelijke taal.

Appontwikkelaars en integratiepartners kunnen tegelijkertijd optimaal gebruik maken van alle waardevolle gegevens van het ingebouwde Intelligent Video Analytics en de Camera Trainer. Door apps toe te voegen en te implementeren in INTEOX-camera’s kunnen systeemintegrators moeiteloos beveiligingsoplossingen aanpassen en zodoende voldoen aan specifieke en veranderende eisen van de klant. Naast de open architectuur delen alle MIC inteox-modellen dezelfde DNA als de rest van de MIC-camerafamilie, zodat volgens Bosch een nieuwe wereld aan mogelijkheden tot het uiterste kan worden benut.

Extreme omstandigheden
De robuuste metalen behuizingen van MIC IP-camera’s zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Denk hierbij aan sterke wind, regen, mist, stof en 100% luchtvochtigheid (UL Type 6P en IP68), temperaturen van -40°C tot +65°C, extreme trillingen (IEC60068) en zware schokken (IK10). De superieure metallurgische eigenschappen en de afwerking van de MIC IP-camera’s bieden een uitzonderlijke corrosiebescherming.
De MIC IP starlight 7100i en MIC IP ultra 7100i zijn ontworpen om te voldoen aan vereisten voor zout water en maritieme omgevingen met de classificatie ISO12944-6: C5-M (Hoog) van de componenten van de aluminium behuizing. Ze zijn tevens voorzien van een nieuw aandrijvingsmechanisme, waardoor ze langzaam bewegende doelen zo vloeiend mogelijk kunnen volgen. En alle MIC IP-camera’s verliezen over de levensduur van de camera gegarandeerd nooit hun beginpositie, wanneer wordt teruggekeerd naar een presetpositie.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: