Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Masset Solutions

Alarm Meldnet

Centurion

Sequrix

20face

Lobeco

EAL

Unii

Advancis

Secusoft

Oribi ID Solutions

JMB Groep

Akuvox

ASSA ABLOY

Traka ASSA ABLOY

IDIS

CardAccess

Uniview

VEB

Avigilon Alta

Kiwa

NetworxConnect

Optex

CSL

HD Security

Paraat

Nimo Dog Security

Top Security

VideoGuard

VBN

GFT

Ajax Systems

Dero Security Products

Milestone

RoSecure

Multiwacht

Connect Security

Hanwha Vision Europe

PG Security Systems

G4S

Explicate

Trigion

SMC Alarmcentrale

DZ Technologies

Seris

Nimo Drone Security

Regio Control Veldt

Network Optix

Securitas

Gold-IP

ADI

ASIS

Brivo

Eizo

VVNL

Alphatronics

Add Secure

Eagle Eye Networks

SmartSD

Bosch Security Systems

Bydemes

Paxton

ARAS

Service Centrale Nederland

Genetec

NIBHV

CDVI

OSEC

Nenova

BHVcertificaat.online

2N

Seagate

SmartCell

SOBA

De Beveiligingsjurist

Crown Security Services

VAIBS

i-Pro

HID

Hikvision

Milestone Systems en Arcules bundelen krachten

1 juli 2024
Redactie
11:54

Milestone Systems is gefuseerd met de cloudgebaseerde aanbieder van videobewakingsoplossingen, Arcules. De fusie brengt de beste mogelijkheden van Milestone en Arcules samen op het gebied van videomanagementsoftware (VMS), videoanalyse en Video Surveillance as a Service (VSaaS), waardoor een compleet aanbod van videotechnologie wordt geboden.

De fusie vertegenwoordigt een sprong, waarbij robuust videobeheer wordt gecombineerd met de wendbaarheid en schaalbaarheid van de cloud en de belofte om AI te benutten. Het bundelen van krachten is een gedurfde stap op weg naar baanbrekende ontwikkelingen in de snelgroeiende VSaaS-markt. Met de opkomst van AI hebben de gezamenlijke bedrijven het potentieel om inzichten uit videodata te halen en beslissingsintelligentie te ondersteunen. De fusie biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om het snel veranderende AI-landschap te exploiteren, van on-premise tot cloud, en zowel Milestone als Arcules zijn geavanceerd in het werken met video-analyse. De combinatie van deze sterke punten zal aanzienlijke marktvoordelen opleveren.

Hereniging
Arcules, gevestigd in Irvine, Californië, VS, werd in 2017 afgesplitst van Milestone. De beslissing om de bedrijven te herenigen werd gedreven door een gedeelde visie om intelligente, datagestuurde videotechnologie te leveren die klanten in staat stelt betere beslissingen te nemen en hun activiteiten te optimaliseren.
Thomas Jensen, CEO van Milestone Systems, zei: “Milestone en Arcules hebben een sterk bestaand partnerschap en een gemeenschappelijk DNA. Door ons te verenigen en als één geheel te werken, kunnen we een aanbod van wereldklasse bieden dat aan veel verschillende behoeften voldoet en klanten meer keuzevrijheid geeft. Als één bedrijf zullen we de toekomst van open platform videotechnologie vormgeven.”
Andreas Pettersson, CEO van Arcules, zei: “We zijn verheugd om ons weer bij Milestone, een wereldleider en vertrouwde partner, te voegen. Deze fusie zal onze groei en innovatie versnellen en meer waarde opleveren voor onze klanten en partners. Samen zetten we ons in voor het realiseren van onze visie om mensen, bedrijven en samenlevingen sterker te maken door middel van intelligente video-oplossingen.”

De fusie moet eind 2024 zijn afgerond.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

SequriX

Seagate

Videoguard

Wordt een partner