Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

JMB Groep

VVNL

Akuvox

Optex

Multiwacht

Unii

Connect Security

Alphatronics

VideoGuard

Sequrix

RoSecure

Hikvision

GFT

CSL

Network Optix

SMC Alarmcentrale

Paraat

Avigilon Alta

Genetec

SmartCell

De Beveiligingsjurist

IDIS

ASIS

Explicate

Dero Security Products

2N

Alarm Meldnet

Ajax Systems

CardAccess

PG Security Systems

Nimo Drone Security

Nimo Dog Security

Uniview

DZ Technologies

Lobeco

VBN

Masset Solutions

Centurion

NetworxConnect

G4S

Trigion

Gold-IP

i-Pro

Add Secure

VAIBS

SmartSD

OSEC

Seagate

Advancis

Securitas

Brivo

Nenova

20face

Hanwha Vision Europe

Top Security

VEB

BHVcertificaat.online

HID

Regio Control Veldt

Eagle Eye Networks

Service Centrale Nederland

Bydemes

Bosch Security Systems

Eizo

Traka ASSA ABLOY

CDVI

Crown Security Services

SOBA

ARAS

Milestone

Oribi ID Solutions

ASSA ABLOY

Seris

EAL

Paxton

Secusoft

ADI

Kiwa

NIBHV

HD Security

Milestone Systems kondigt Kite™ Camera to Cloud aan

18 oktober 2023
Redactie
05:29

Milestone Systems komt begin volgend jaar met een nieuwe camera-naar-cloud-implementatieoptie voor de Milestone Kite video surveillance as a Service (VSaaS)-software. Hiermee wordt volgens de fabrikant voortgebouwd op flexibele en schaalbare oplossingen die de veranderende behoeften aan videobewaking ondersteunen.

Milestone Kite Camera to Cloud VSaaS werkt met een reeks Axis-camera’s die vooraf zijn geïnstalleerd met op AI gebaseerde Axis Object Analytics. Alle computer-, opname- en video-opslag vindt plaats op de camera’s, die rechtstreeks verbinding maken met de Milestone Kite-cloud. Dit kan de bandbreedtebelasting en de bijbehorende kosten verminderen, evenals de installatie- en onderhoudskosten. “De combinatie van eenvoud en efficiency maakt Milestone Kite Camera to Cloud een praktische keuze voor organisaties met kleinere of nieuw gebouwde locaties, of gewoon voor organisaties waar het hebben van een gateway ter plaatse onpraktisch zou zijn”, zegt Jesper Just Jensen, VP Products bij Milestone Systems .

Toepassingsmogelijkheden
Camera to Cloud is met name geschikt voor bedrijven met meerdere locaties met een klein aantal camera’s op elke locatie. Het is ook gunstig voor mensen met beperkte IT-kennis, bij bandbreedtebeperkingen of in situaties waarin het installeren van gateway-hardware op locatie niet haalbaar is.
Bedrijven die al Milestone Kite met gateways gebruiken, kunnen uitbreiden naar nieuwe locaties met Camera to Cloud. De nieuwe sites zullen worden herkend en beheerd als onderdeel van dezelfde Kite-service als de gateway-implementaties.
Dit vergroot de aantrekkingskracht van Milestone Kite als geschikte optie voor verschillende budget- en bandbreedtesituaties, waardoor Camera to Cloud een praktische keuze wordt voor bedrijven met meerdere locaties, zoals bedrijven in de detailhandel, horeca en onderwijssector.
Milestone Kite werd in januari van dit jaar geïntroduceerd en biedt een eenvoudige, veilige en schaalbare cloudvideobewakingsoplossing, voor vooral kleine en middelgrote organisaties die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie voor videobeheer. Met het nieuwe Camera to Cloud-aanbod, dat in het eerste kwartaal van 2024 wordt uitgebracht, zijn er meer opties beschikbaar en kunnen klanten besparen op kosten en bandbreedte.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

Seagate

SequriX

Videoguard

Wordt een partner