Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VEB

Nimo Drone Security

HD Security

Unii

Ajax Systems

Service Centrale Nederland

Trigion

Seris

G4S

Eizo

Dero Security Products

Traka ASSA ABLOY

BHVcertificaat.online

Avigilon Alta

ASSA ABLOY

HID

Masset Solutions

Seagate

Securitas

Hanwha Vision Europe

Sequrix

Genetec

Paxton

Uniview

Milestone

Alphatronics

VAIBS

IDIS

Centurion

Eagle Eye Networks

Optex

ASIS

Secusoft

GFT

Crown Security Services

Add Secure

Nimo Dog Security

VBN

Advancis

ADI

OSEC

RoSecure

Oribi ID Solutions

SOBA

SMC Alarmcentrale

NetworxConnect

DZ Technologies

Nenova

PG Security Systems

CDVI

SmartCell

Alarm Meldnet

Connect Security

JMB Groep

VideoGuard

Hikvision

Bydemes

VVNL

Lobeco

Kiwa

20face

Bosch Security Systems

Top Security

Gold-IP

CSL

i-Pro

CardAccess

2N

Regio Control Veldt

Brivo

Explicate

ARAS

Paraat

NIBHV

De Beveiligingsjurist

Multiwacht

Akuvox

SmartSD

EAL

Milestone Systems kondigt Kite™ Camera to Cloud aan

18 oktober 2023
Redactie
05:29

Milestone Systems komt begin volgend jaar met een nieuwe camera-naar-cloud-implementatieoptie voor de Milestone Kite video surveillance as a Service (VSaaS)-software. Hiermee wordt volgens de fabrikant voortgebouwd op flexibele en schaalbare oplossingen die de veranderende behoeften aan videobewaking ondersteunen.

Milestone Kite Camera to Cloud VSaaS werkt met een reeks Axis-camera’s die vooraf zijn geïnstalleerd met op AI gebaseerde Axis Object Analytics. Alle computer-, opname- en video-opslag vindt plaats op de camera’s, die rechtstreeks verbinding maken met de Milestone Kite-cloud. Dit kan de bandbreedtebelasting en de bijbehorende kosten verminderen, evenals de installatie- en onderhoudskosten. “De combinatie van eenvoud en efficiency maakt Milestone Kite Camera to Cloud een praktische keuze voor organisaties met kleinere of nieuw gebouwde locaties, of gewoon voor organisaties waar het hebben van een gateway ter plaatse onpraktisch zou zijn”, zegt Jesper Just Jensen, VP Products bij Milestone Systems .

Toepassingsmogelijkheden
Camera to Cloud is met name geschikt voor bedrijven met meerdere locaties met een klein aantal camera’s op elke locatie. Het is ook gunstig voor mensen met beperkte IT-kennis, bij bandbreedtebeperkingen of in situaties waarin het installeren van gateway-hardware op locatie niet haalbaar is.
Bedrijven die al Milestone Kite met gateways gebruiken, kunnen uitbreiden naar nieuwe locaties met Camera to Cloud. De nieuwe sites zullen worden herkend en beheerd als onderdeel van dezelfde Kite-service als de gateway-implementaties.
Dit vergroot de aantrekkingskracht van Milestone Kite als geschikte optie voor verschillende budget- en bandbreedtesituaties, waardoor Camera to Cloud een praktische keuze wordt voor bedrijven met meerdere locaties, zoals bedrijven in de detailhandel, horeca en onderwijssector.
Milestone Kite werd in januari van dit jaar geïntroduceerd en biedt een eenvoudige, veilige en schaalbare cloudvideobewakingsoplossing, voor vooral kleine en middelgrote organisaties die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie voor videobeheer. Met het nieuwe Camera to Cloud-aanbod, dat in het eerste kwartaal van 2024 wordt uitgebracht, zijn er meer opties beschikbaar en kunnen klanten besparen op kosten en bandbreedte.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner