Milestone vergemakkelijkt beheer van incidenten

Met de introductie van Milestone XProtect Incident Manager in 2022 R2 kunnen gebruikers incidenten nu rechtstreeks in hun VMS beheren en videobeelden koppelen aan incidenten terwijl deze zich voordoen. Daarnaast is de kentekenherkenning aanzienlijk verbeterd.

Met de nieuwe XProtect Incident Manager kunnen gebruikers elke live feed met een enkele klik vastleggen. Wanneer het incident voorbij is, kunnen gebruikers het vastleggen stoppen en de details van het incident gaan invullen. Incidenttypes zijn volledig configureerbaar, zodat gebruikers incidenttypes en details voor rapportage kunnen definiëren. Configuratie-opties omvatten vrije tekst, vervolgkeuzelijsten, datum- en tijdvelden en verschillende andere opties. Eerder opgenomen beelden kunnen ook aan een incident worden toegevoegd om het bewijsdossier uit te breiden.

Milestone XProtect Essential+ op AWS
Met de nieuwe release van Milestone XProtect 2022 R2 zal de Essential+ versie van XProtect de vorige versie in AWS Marketplace vervangen. Gebruikers kunnen nu alle productvarianten van XProtect 2022 R2 op AWS gebruiken voor geoptimaliseerde opslag en verzending. De 2022 R2-versie wordt vanaf 5 juli toegevoegd aan de vorige versie in AWS Marketplace.

Verbeterde kentekenherkenning (LPR)
XProtect 2022 R2 biedt verbeterde kentekenherkenning. Verschillende landen hebben verschillende soorten kentekenplaten en formaten voor verschillende soorten voertuigen. Met de bijgewerkte LPR-functie kunnen gebruikers kentekenplaten herkennen, sorteren en bundelen door motorvoertuigen efficiënter te analyseren. Afhankelijk van de plaatstijl van het land kunnen gebruikers vrachtwagens van privéauto’s onderscheiden, of zelfs politieauto’s, limousines, vrachtwagens en bussen van elkaar. Evenzo hebben sommige landen afzonderlijke kentekenplaten voor door gas aangedreven of elektrische auto’s die nu gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: