Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

ASIS

20face

Hikvision

Paxton

VAIBS

VVNL

Bydemes

ARAS

Nimo Dog Security

VBN

SmartSD

Kiwa

Crown Security Services

Dero Security Products

Seris

ADI

GFT

SMC Alarmcentrale

De Beveiligingsjurist

SOBA

Service Centrale Nederland

HD Security

JMB Groep

Traka ASSA ABLOY

RoSecure

Akuvox

EAL

Unii

Genetec

Alphatronics

Bosch Security Systems

G4S

OSEC

Regio Control Veldt

CSL

NIBHV

IDIS

Eizo

Securitas

Ajax Systems

VideoGuard

Alarm Meldnet

Connect Security

Add Secure

Sequrix

BHVcertificaat.online

VEB

Seagate

Oribi ID Solutions

HID

Brivo

SmartCell

2N

PG Security Systems

Paraat

Uniview

ASSA ABLOY

Trigion

Eagle Eye Networks

Network Optix

Centurion

Top Security

NetworxConnect

Hanwha Vision Europe

DZ Technologies

Advancis

Nenova

Explicate

Masset Solutions

Nimo Drone Security

CDVI

Secusoft

i-Pro

Avigilon Alta

Lobeco

Optex

Milestone

Gold-IP

Multiwacht

CardAccess

Miljoenste bezoeker op beveiliging.pagina.nl

3 augustus 2005
Redactie
13:03

Op 2 augustus exact om 9:53 was het zover, beveiliging.pagina.nl mocht de miljoenste bezoeker ontvangen. Ter gelegenheid van dit gebeuren was er ruim van te voren een prijsvraag opgesteld met vier leuke prijzen. Om de uiteindelijke exacte datum en tijd te raden viel niet mee, zo bleek uit de uitslag van de prijsvraag.

Op het moment van de aanvang van de prijsvraag begin juli werd het weer warmer waardoor het aantal bezoekers wat de pagina bezoekt drastisch daalde. Op zich is dit geen vreemd verschijnsel maar maakte het schatten van de exacte tijd voor de prijsvraag niet eenvoudiger. Tot 12 juli konden de bezoekers inzenden dit was tot ongeveer 3 weken voor de uiteindelijke datum, het moest natuurlijk wel een beetje spannend blijven.

In totaal hebben er 348 personen mee hebben gedaan aan de prijsvraag en enkele duizenden mensen de pagina bezocht. Opvallend was dat er maar 1 persoon de datum goed had geraden terwijl er enkele tientallen niet meer dan een dag naast de uiteindelijke tijd zaten. De winnaar steekt dus met kop en schouders boven de andere deelnemers uit.

De hoofdprijs, een compleet beveiliging systeem aangeboden door Bosch Security Systems is gewonnen door Tim Schouten uit Voorburg hij wist op 1 uur en 13 minuten na de tijd te raden. De tweede prijs, een Brinks privé kluis met elektronisch slot aangeboden door de beveiligingswinkel is gewonnen door Frodo Bootsman uit Utrecht zijn opgegeven tijd week 13 uur en 3 minuten af.

De brandblusser beschikbaar gesteld door de landelijke beveiligingsinstallateur Initial Varel Security is gewonnen door K. Hagen uit Eindhoven met een verschil van 15 uur en 4 minuten. En het jaarabonnement op het vaktijdschrift voor professionele beveiliging Security Management is gewonnen door Marc van der Linden uit Kapelle hij werd met 20 uur en 37 minuten verschil de vierde winnaar.

Een aantal dochterpagina’s over andere onderwerpen gingen de beveiliging.pagina.nl al voor en Startpagina.nl heeft enkele miljoenen bezoekers per dag op de hoofdpagina. Toch heeft beveiliging.startpagina.nl veruit de meeste bezoekers binnen de beveiliging branche.

Links: http://beveiliging-startpagina.nl/prijsvraag/
en http://beveiliging.startpagina.nl

Eerder verschenen: Win gratis beveiliging voor thuis met beveiliging.startpagina.nl

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Videoguard

SequriX

Suricat

Seagate

Wordt een partner