Miljoenste bezoeker op beveiliging.pagina.nl

Op 2 augustus exact om 9:53 was het zover, beveiliging.pagina.nl mocht de miljoenste bezoeker ontvangen. Ter gelegenheid van dit gebeuren was er ruim van te voren een prijsvraag opgesteld met vier leuke prijzen. Om de uiteindelijke exacte datum en tijd te raden viel niet mee, zo bleek uit de uitslag van de prijsvraag.

Op het moment van de aanvang van de prijsvraag begin juli werd het weer warmer waardoor het aantal bezoekers wat de pagina bezoekt drastisch daalde. Op zich is dit geen vreemd verschijnsel maar maakte het schatten van de exacte tijd voor de prijsvraag niet eenvoudiger. Tot 12 juli konden de bezoekers inzenden dit was tot ongeveer 3 weken voor de uiteindelijke datum, het moest natuurlijk wel een beetje spannend blijven.

In totaal hebben er 348 personen mee hebben gedaan aan de prijsvraag en enkele duizenden mensen de pagina bezocht. Opvallend was dat er maar 1 persoon de datum goed had geraden terwijl er enkele tientallen niet meer dan een dag naast de uiteindelijke tijd zaten. De winnaar steekt dus met kop en schouders boven de andere deelnemers uit.

De hoofdprijs, een compleet beveiliging systeem aangeboden door Bosch Security Systems is gewonnen door Tim Schouten uit Voorburg hij wist op 1 uur en 13 minuten na de tijd te raden. De tweede prijs, een Brinks privé kluis met elektronisch slot aangeboden door de beveiligingswinkel is gewonnen door Frodo Bootsman uit Utrecht zijn opgegeven tijd week 13 uur en 3 minuten af.

De brandblusser beschikbaar gesteld door de landelijke beveiligingsinstallateur Initial Varel Security is gewonnen door K. Hagen uit Eindhoven met een verschil van 15 uur en 4 minuten. En het jaarabonnement op het vaktijdschrift voor professionele beveiliging Security Management is gewonnen door Marc van der Linden uit Kapelle hij werd met 20 uur en 37 minuten verschil de vierde winnaar.

Een aantal dochterpagina’s over andere onderwerpen gingen de beveiliging.pagina.nl al voor en Startpagina.nl heeft enkele miljoenen bezoekers per dag op de hoofdpagina. Toch heeft beveiliging.startpagina.nl veruit de meeste bezoekers binnen de beveiliging branche.

Links: http://beveiliging-startpagina.nl/prijsvraag/
en http://beveiliging.startpagina.nl

Eerder verschenen: Win gratis beveiliging voor thuis met beveiliging.startpagina.nl

Deel dit artikel via: