Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

IDIS

Gold-IP

CSL

VBN

Milestone

ASSA ABLOY

BHVcertificaat.online

PG Security Systems

JMB Groep

Hanwha Vision Europe

Lobeco

Securitas

i-Pro

Eizo

CardAccess

Bosch Security Systems

Ajax Systems

ARAS

OSEC

Add Secure

Nimo Drone Security

Alphatronics

Hikvision

EAL

Multiwacht

Connect Security

SmartCell

Sequrix

VAIBS

HD Security

Kiwa

Genetec

SMC Alarmcentrale

Explicate

Centurion

Masset Solutions

SOBA

NetworxConnect

RoSecure

DZ Technologies

Trigion

ASIS

20face

ADI

Advancis

Akuvox

Dero Security Products

Paxton

Bydemes

Paraat

VVNL

Brivo

Crown Security Services

Service Centrale Nederland

Unii

Regio Control Veldt

Secusoft

Seagate

VEB

G4S

De Beveiligingsjurist

Avigilon Alta

GFT

Optex

Traka ASSA ABLOY

Nenova

Top Security

SmartSD

Oribi ID Solutions

HID

2N

Nimo Dog Security

NIBHV

VideoGuard

Seris

Eagle Eye Networks

Alarm Meldnet

CDVI

Uniview

Naadloze overstap van incidentrespons naar onderzoek

14 september 2023
Redactie
09:34

Genetec helpt organisaties nu naadloos over te stappen van incident responses naar de onderzoeksfase. Dit gebeurt met een nieuwe integratie die binnen één interface de uitwisseling van informatie en rapporten vergemakkelijkt tussen Mission Control en Clearance voor beheer van bewijsmateriaal.

Beveiligingsteams in organisaties zoals ziekenhuizen, banken en bedrijven in de utiliteitssector verwerken vaak een groot aantal incidenten en moeten dikwijls videomateriaal en details over incidenten delen met interne afdelingen en met wetshandhavingsinstanties, advocaten en verzekerings-maatschappijen. Deze informatie omvat zowel videobewijs als details van de gebeurtenissen evenals informatie over acties die tijdens het incident zijn ondernomen.

Sneller documenteren
Dankzij de integratie tussen Mission Control™ en Clearance™ kunnen alle camera’s die aan een gebeurtenis zijn gekoppeld nu met één enkele handeling worden geëxporteerd naar een case in Clearance. Dit vermindert de tijd die operators kwijt zijn aan het documenteren en maken van een synopsis van een incident en zorgt ervoor dat er geen camera’s worden gemist die gebeurtenissen hebben vastgelegd. Eenmaal geüpload naar Clearance kunnen opnames worden opgeslagen op basis van de bewaartermijn die is gedefinieerd door de aard van het incident en het bedrijfsbeleid van de organisatie.

Controle op beleid
Het Mission Control incidentrapport wordt ook bewaard als onderdeel van de case, waardoor organisaties kunnen aantonen dat het beleid wordt nageleefd bij het afhandelen van een incident, aangezien alle acties met betrekking tot het incident worden gedocumenteerd in het rapport. Net als de video-exports kunnen deze rapporten worden gedeeld met andere partijen of intern worden gebruikt voor audit-doeleinden.
“Door de integratie van Mission Control met Clearance vereenvoudigen we het opstarten van een onderzoek na een incident. Door deze extra efficiency kunnen onze klanten meer doen met hun systemen en de informatie die ze verzamelen, terwijl ze tegelijkertijd gebruik maken van bestaande technologie om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken”, aldus product group director Erick Ceresato van Genetec.

Organisaties kunnen Clearance en Mission Control gratis uitproberen bij gecertificeerde Genetec-partners.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner